Кадар из филма / - Инстаграм
25/09/2021 u 10:19 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Биографски филм "Тома" о музичкој легенди обара рекорде

Након прошлонедјељне премијере у београдском Сава центру, "Тома" је побрао само позитивне критике стручне јавности, али на првом мјесту изазвао је дубоке емоције и одушевљење гледалаца широм земље

Филм "Тома" о музичкој легенди Томи Здравковићу за недјељу дана у српским биоскопског приказивања одгледало је више од 100.000 људи.

Биографско остварење редитеља Драгана Бјелогрлића, које као копродуценти заједно потписују Жељко Јоксимовић и Бјела, прати личне успоне и падове једног од највећих пјевача, боема и умјетника у некадашњој Југославији, кога је у насловној улози маестрално дочарао глумац Милан Марић.

У улогама оних који су испунили Томин живот, у филму гледамо Тамару Драгичевић као Силвану Арменулић, Петра Бенчину као Томиног доктора и пријатеља, Милана Колака као Новицу Здравковића, Сању Марковић у улози Гоце Здравковић, док Томине родитеље играју Мирјана Карановић и Слободан Бода Нинковић.

Након прошлонедјељне премијере у београдском Сава центру, "Тома" је побрао само позитивне критике стручне јавности, али на првом мјесту изазвао је дубоке емоције и одушевљење гледалаца широм земље.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
16. april 2024 12:28