Hejden Panetijer i Vladimir Kličko / - FOTO: EPA
29/09/2022 u 00:30 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Bivša vjerenica Vladimira Klička: Potpisivanje papira o starateljstvu "najbolnija odluka"

Da je Kličko došao kod mene i rekao da misli da je dobro da naša ćerka bude sa njim neko vrijeme - rekla bih u redu, razumijem, to ima smisla, idem u posjetu i tako dalje. Ali način na koji je to urađeno, bilo je veoma uznemirujuće, objasnila je ona

Glumica i bivša vjerenica bokserske legende Vladimira Klička, Hejden Panetijer, progovorila je o teškom periodu u svom životu koji je uslijedio nakon što je odustala od starateljstva nad njihovom ćerkom.

Panetijer se pojavljuje u ovonedjeljnoj epizodi "Red Table Talk" i podijelila je svoje "uznemirujuće iskustvo" nakon što je bila primorana da preda svoju jedinicu Kej.

Između ostalog, Panetijer je nazvala potpisivanje papira o starateljstvu "najbolnijom odlukom" koju je ikada morala da donese u životu i onom koja joj je slomila srce.

"Mislili ste da je dogovor da vaša ćerka bude sa ocem najbolja stvar koju ste ikada postigli", zamolio je glumicu da pojasni voditelj Banfild Noris.

"U početku nije, jer nije bilo razgovora o tome. Da je Kličko došao kod mene i rekao da misli da je, zbog toga gdje sam i kroz šta prolazim, dobro da naša ćerka bude sa njim neko vrijeme - rekla bih u redu, razumijem, to ima smisla, idem u posjetu i tako dalje. Ali način na koji je to urađeno, bilo je veoma uznemirujuće", objasnila je ona.

Panetijer je dalje pojasnio da su papiri "Kličku dali puno starateljstvo".

"Htjela sam da radim na sebi, trebalo je da budem bolja, a kada mi bude bolje, stvari bi se promijenile i ona bi došla kod mene, mogla sam da provodim vrijeme sa njom. Ali to se nije desilo", objasnila je ona.

Inače, odluka da ćerka bude pod starateljstvom svog oca došla je nakon Hejdenine borbe sa zavisnostima. To je bio i razlog njenog raskida sa Kličkom.

U jednoj od svojih javnih ispovijesti, glumica je otkrila da ponekad biti dobra mama "znači pustiti".

"Bile su to zaista teške godine", rekla je Panetijer, koja je nakon rođenja ćerke shvatila da ne želi da joj naudi. "Bilo je samo sivilo u mom životu. To je bila najteža stvar koju sam ikada morala da uradim, ali željela sam da joj budem dobra mama - a to ponekad znači da je pustim", objasnila je glumica.

Hejden i Kličko upoznali su se 2009. i dobili ćerku Kaju 2014. godine.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
08. decembar 2022 00:23