Boban Rajović / -BOBAN RAJOVIć
22/11/2022 u 20:34 h
Danica TomaševićDanica Tomašević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Boban Rajović predstavio emotivnu baladu "Nedjeljom"

"Radujem se da djelić onoga što je zakopano u meni mogu da podijelim sa svojom publikom"- rekao je pjevač

Pjevač Boban Rajović ponovo je dokazao i pokazao koliko je hrabar. Ovog puta svoju hrabrost Rajović je prikazao u novom spotu kakav nijedan muškarac na javnoj sceni do sada nije uradio. Naime, jedan od najpopularnijih domaćih pjevača u video priči koja prati pjesmu "Nedjeljom" je nag, ali samo do pasa. Kroz čitav spot on je samo u jednom kadru, kako bi akcenat bio na emociji, a ne osmišljenim scenama i glumcima.

Da li u spotu otkriva i više nego što treba, pogledajte novi video i otkrijte.

Sasvim očekivano, komentari su počeli da se nižu velikom brzinom, a osim pjesme i spota fanovi komentarišu i snažnu poruku koju je poslao.

– Nijednu pjesmu do sada nisam čuvao dugo kao ovu baladu. Ali, ovo je više od toga. Više je i od pjesme, i od balade, i od spota u kojem je neki muškarac "nag".Imam samo jednu želju vezano za ovo što je pred vama – pogledajte ispod površine, zagrebite ispod nje – rekao je Boban.

Rajović je po svemu sudeći novu pjesmu doživio veoma emotivno, a nema sumnje da će postati veliki hit u narednom periodu.

– Ovo sam ja, ovo je moja duša, ovo je moja emocija. Ovo nije marketing. Želim da slušate pjesmu, ali želim da je prije svega razumijete. Volim vas, neizmjerno – rekao je pjevač.

Cilj je kaže bio jedan da se prenese isključivo njegova emocija, bez skretanja pažnje na atraktivnosti u spotu, jer je tekst pjesme veoma snažan.

- Radujem se da djelić onoga što je zakopano u meni mogu da podijelim sa svojom publikom"- rekao je Boban

Za Bobanovu baladu "Nedeljom" Aleksandar Kobac je radio muziku po tekstu Dražena Damjanovića.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
15. april 2024 06:31