/ - Printscreen
20/10/2022 u 22:51 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Boban Rajović: U poslednje vrijeme treniram rakiju

Kolege ne kriju da su dugo i temeljno radile na novom projektu, ali i da je u jednom momentu zavladala nervoza budući da oboje važe za velike profesionalce

Dugogodišnje prijateljstvo Bojana Rajovića i Ivana Zaka nedavno je krunisano numerom "Kilometri ljubavi".

Za veoma kratko vrijeme pjesma je osvojila srca publike i postala jedan od najslušanijih hitova što je ovaj sjajan tandem danas proslavio.

- Ivan je danas konačno došao kod mene i želim da ga ispoštujem onako kako je on mene ispoštovao više puta u Zagrebu- istakao je Boban po dolasku što je kolega prihvatio sa osmjehom te priznao da se u Beogradu sjajno provodi.

-Ne može da bude loše kada te Boban ugosti. On i ja smo karakterom veoma slični zato kada sam ga nazvao pristao je da uradimo pesmu u dve sekunde, ma možda i u sekundi (smeh). Odmah tu noć, oko dva ujutru je došao do studija i zakucali smo demo snimak i videli smo da je to-to! Meni je ideja bila kao autoru pesme da povežem dva grada, Zagreb i Beograd- objasnio je pjevač, prenosi Grand.

Kolege ne kriju da su dugo i temeljno radile na novom projektu, ali i da je u jednom momentu zavladala nervoza budući da oboje važe za velike profesionalce.

-Kažem ja Bobane polako, a on meni kaže da ja to dugo radim. Nije bitno koliko radimo, kažem čekaj, slušam svoj osećaj. Drago mi je da je na kraju sve ispalo tako s obzirom da smo imali tehničkih problema. Kaže meni Boban u jednom trenutku da ovome nema kraja. Uvijek postoji neki razlog za sve- ispričao je Ivan, a odgovorom na pitanje kada su se drugari poslednji put zapili pjevači su uspjeli sve da nasmiju.

-Sad maloprije!-odgovorio je Zak kroz smijeh, dok je Rajevićevo priznanje mnoge iznenadilo.

-Znate da sam ja neko ko puno trenira, ne rakiju nego teretanu, ali sam u poslednje vrijeme dosta trenirao rakiju- našalio se Boban.

Iako mnogi tvrde da su prava prijateljstva na estradi rijetkost, Rajović i Zak su dokaz da izuzeci postoje budući da se intenzivno druže preko petnaest godina.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
15. april 2024 06:31