/ - Фото: Фејсбук
08/10/2021 u 21:44 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Богољуб Карић с Миланком прави чварке: Ево лијека за корону

Морамо да спремимо нешто од домаћих јела, брза храна је најгори избор за све нас, поручује бизнисмен

Српски бизнисмен Богољуб Карић објавио је снимак на друштвеним мрежама како са својом супругом Миланком прави чварке, а како каже, чварци су лијек за корону. 

- Поздрављамо вас са градилишта, гдје се гради и ради, али и нађе времена са се још по нешто из задовољства спреми. Данас су наши грађевинари, посебно они из Србије, одвојили мало времена да направе чварке, па смо ја и Мара са одушевљењем прихватили да им помогнемо. Ово нас све подсјећа на Пећ гдје смо још као дјеца ишчекивали да пробамо прве вреле чварке. То задовољство и дан данас памтимо и увијек се томе радујемо. Све што смо као дјеца научили од оца и мајке трудили смо се да не заборавимо све ове године живјећи и радећи по свијету. У Русији, Бјелорусији, Kазахстану, Kини, Kанади и другим државама гдје смо радили и живјели, одржавали смо традицију у свему па и у спремању наших јела, од чварака, пита, туршије и чувеног ајвара па свега осталог што је домаће и у кући спремљен- прича Богољуб. 

Како каже, у времену када се ужурбано живи, мора се наћи времена да се спреми нешто и од домаћих јела.

- Посебно за најмлађе укућане, јер брза храна је најгори избор за све нас. Вратимо се традицији и здравим навикама- поручује Богољуб. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 20:50