Бојан Делић / Приватна архива
16/01/2022 u 12:00 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Бојан Делић нови сингл посветио супрузи

Црногорски музичар Боjан Делић вриjедно jе радио у студиjу у протеклом периоду па ће ускоро своj нови музички проjекат представити и публици

Црногорски музичар Боjан Делић вриjедно jе радио у студиjу у протеклом периоду па ће ускоро своj нови музички проjекат представити и публици. Нову нумеру jе, како открива за Дан, посветио супрузи Соњи.

- Текст и музику за ову пjесму сам jа писао. Биће то jедна весела поп пjесма под називом "Соња" коjу сам посветио своjоj супрузи. Написао сам jе приjе неколико година и ето сада jе дошао ред на њу да се сними. Аранжман ће радити Боле Мартиновић из Котора, иначе човjек коjи jе радио аранжман за пjесму "Долазим ти jа" и са чиjем сам радом и сарадњом одушевљен - казао jе Боjан.

Иако jе прошло годину дана од последње пjесме, Боjан не криjе радост због ове нумере, коjу jедва чека да представи публици, за коjу вjеруjе да ће наћи своj музички пут.
-Jедва чекам да људи чуjу нову пjесму jер сам се и jа ужелио да снимим нешто. Ето, прошло jе годину дана. У плану jе да се снима и спот такође, како би заокружили ову причу потпуно. Оно што ме очекуjе у наредном периоду jе наjвероватниjе и учешће на jедном од фестивала у региону, CMC у Хрватскоj- казао jе музичар.

Иако су наступи поново стопирани због нових мjера, Боjан се нада да овога пута забрана неће дуго траjати, као претходна.
- Након одличног периода што се тиче свирки и наступа опет смо стављени на чекање, али надам се да овог пута неће проћи годину дана већ да ћемо раниjе сви заjедно побиjедити све ово. Да кренемо коначно у нормализациjу живота уз добру музику коjу ћемо прениjети моjе колеге и jа - закључио jе Боjан.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
23. april 2024 22:10