Bora Đorđević / - DUSSKO JELEN
20/04/2023 u 17:47 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Bora Đorđević: Ljubav uvijek pobjeđuje

Stalno smo na putu, posljednji veliki koncert je bio u Čačku, bilo je oko 10.000 ljudi, a prije neku noć smo rasprodali koncert u Kranju za 350 ljudi, ne biramo, svi su koncerti za nas dovoljno veliki i značajni, kaže čuveni roker

Legendarni roker Bora Đorđević našao je drugi dom u Sloveniji sa 28 godina mlađom Dubravkom, a rodni Čačak redovno posjećuje.

- U Čačku ima gradski park gdje sam odrastao, tu sam vježbao sa prvim bendom, skupljali smo se na klupi, ta staza se širi i nazvaće je po meni - kazao je Đorđević.

Bora Đorđević je već nekoliko godina unazad u srećnom braku sa Dubravkom, s kojom živi u Ljubljani u Sloveniji, i ističe da je njegovo srce tamo gdje mu je supruga, iako je odrastao u Čačku.

Pitanje Ljubljana ili Čačak je zbog čuvenog stiha: 'Moje telo pošaljite u Čačak u Srbiju, u Ljubljani ostavite srce neka bude tu', moj odgovor je da su moje srce i moja ljubav u Ljubljani",  rekao je Bora, kog smo pitali da li misli da je ljubav ljepša u poznim godinama.

- Nisam ekspert, meni je lijepo, cio album mi se zove 'Ljubav i smrt' i ljubav uvijek pobjeđuje - istakao je pjevač.

Dotakao se i najavljenog albuma.

- Gotovo je sve, čekamo samo da nađemo diskografsku kuću koja nema robovlasničke ugovore, kada napravimo pristojan ugovor, čućete. Ima 11 pjesama i na CD-u će biti dvije bonus pjesme", otkrio je Bora i dodao:

Stalno smo na putu, posljednji veliki koncert je bio u Čačku, bilo je oko 10.000 ljudi, a prije neku noć smo rasprodali koncert u Kranju za 350 ljudi, ne biramo, svi su koncerti za nas dovoljno veliki i značajni.

U takmičenjima "Nikad nije kasno" i "Zvezde Granda" ima sve više rok izvođača, a Bora nije najzadovoljniji svima.

- Čini mi se da su takmičari "Nikad nije kasno" uvježbaniji i artikulisaniji od ove djece iz "Zvezda Granda", vjerovatno više rade na sebi, šta znam - iskren je pjevač, čiju je pjesmu Lukas nedavno prepjevao.

- Lukas je moj drugar i drago mi je da pjeva moje pjesme, i ja bih rado pjevao njegove. Nisam čuo njegovu izvedbu. Malo je morbidno, ali meni je njegova omiljena pjesma Lešće - rekao je Bora i za kraj otkrio kako se osjeća.

- Dobro sam -  kratko je odgovorio pjevač.

(VIDEO) Bora Đorđević dobija trg u Čačku

Pjevač se prisjetio početaka u rodnom gradu, kada je sa drugovima svirao i pjevao u parku.

- U Čačku ima gradski park gdje sam odrastao, tu sam vježbao sa prvim bendom, skupljali smo se na klupi, ta staza se širi i nazvaće je po meni, napraviće malu scenu gde će klinci moći da vježbaju - rekao je Bora.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 14:50