Божо Булатовић / -Приватна архива
05/12/2021 u 12:00 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Божо Булатовић открио траг кармина

Црногорски музичар Божо Булатовић објавио је недавно нови албум под именом „Траг кармина"

Црногорски музичар Божо Булатовић објавио је недавно нови албум под именом "Траг кармина". На новом ЦД-у се налази чак 14 пјесама од којих сам потписује 13, док је већину аранжмана урадио његов дугогодишњи пријатељ Игор Перовић, а све је снимано у студију Михе Радоњића у Подгорици.

-Радила је добра екипа и доста је људи прошло кроз овај албум, музичари, бек вокали, драги пријатељи који су дали свој допринос да овај албум звучи добро и буде репрезентативан и у региону. Више ми значи кад то објављује најјача издавачка кућа Кроација рекордс. Колико год се трудили да самостално допремо до медија у региону или неких емисија једноставно није лако, а кад преузме издавачка кућа попут ове, медији сами долазе до вас. Увијек сам хтио да моје пјесме стижу не све адресе еx ЈУ простора - казао је Божо.

Музичар је недавно представио и видео за нумеру "Превари ме срце", а како каже, још ће бити спотова.

- Захваљујући кардио-хируршкој клиници у Подгорици и Др Саши Радовићу могу да лијепо причам и правим планове. Сигуран сам да ова пјесма има симболику, ту питкост и лијепу фреквенцију која може најавити амбијент цијелог албума. Што се тиче спотова има једна балада број 1 на CD-у "Понекад", предивна је и за њу снимамо следећи спот. Након тога екранизујем пјесму са Андријаном Божовић, "Тамна стијена", то ми је жеља одавно. Све су те пјесме које су биле објављене ремастеризоване и поново дорађене за овај албум тако да ће и та пјесма имати неки римејк са видео спотом, а тај дует је проглашен за дует године у Црној Гори и на Сунчаним скалама је лијепо прошао. Неке ствари које сам неправедно запоставио сада ћемо довести у ред - обећао је музичар.

Он је открио и да ли ће у неком наредном периоду снимити дует са својим кумом, Сергејом Ћетковићем.

- Једном смо на његовом концерту у Подгорици отпјевали пјесму "Срећна си знам" коју сам писао за њега, био сам гост тада. Ми смо мало стилски различити у музици али није немогуће. Он је радио пјесму и са Who See клапом, нисмо толико некомпатибилни да не можемо урадити пјесму, али не форсирам јер свако има своје тренутке у каријери. Сергеј је комплетан аутор, пише добре ствари и за друге извођаче, умије да се унесе у улогу тога коме пише пјесму и бескрајно је креативан, пун идеја- казао је Божо.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 13:00