Željko i Jovana Joksimović / - FOTO. NOVOSTI
15/01/2022 u 19:18 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Брачни пар Јоксимовић заражени корона вирусом

Жељко се путем свог Инстаграм профила обратио многоброjноj публици коjа jе била разочарана, али му jе пожељела брз опоравак

Познати пар Жељко и Jована Jоксимовић тренутно се налазе у изолациjи с обзиром на то да су заражени вирусом корона, преноси “Стори”.

Иако су навикли на свакодневне професионалне ангажмане и устаљене распореде, ова немила ситуациjа их jе приморала да двиjе недjеље буду у свом дому, како би се што приjе опоравили, а како медиjи истичу њихово стање ниjе било за препуштање случаjу.

Ова 2022. година за Jоксимовиће ниjе почела баjковито, а пjевач jе био приморан да концерт на Сава Променади откаже.

- Жеља нам jе била да Београђанима и гостима града поклонимо концерт коjи ће памтити, али с обзиром на епидемиолошку ситуациjу, одлучили смо да оваj концерт одложимо. Здравље и безбjедност посjетилаца су нам на првом мjесту, те ће бесплатан концерт Жељка Jоксимовића бити одржан када то здравствена ситуациjа буде дозволила”, изjавила jе Зорана Бурлић, директорка компаниjе Belgrade Waterfront.

Жељко се путем свог Инстаграм профила обратио многоброjноj публици коjа jе била разочарана, али му jе пожељела брз опоравак.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 01:16