/ - PRINTSCREEN
05/06/2023 u 05:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Brak slavne glumice u krizi: Muž prevario Natali Portman

Portman i Bendžamin upoznali su se 2009. na snimanju filma “Crni labud” za koji je on radio koreografiju. Vjenčali su se 2012. i dobili su dvoje djece

Natali Protman, oskarovka i cijenjena glumica, i njen suprug francuski baletan Bendžamin Milepijed navodno su u bračnoj krizi poslije informacije da ju je prevario s 25-godišnjom Francuskinjom, prema tvrdnjama izvora lista “Page Six”.

Izvor tvrdi da su Natali Portman i Bendžamin još prošle godine odlučio da žive odvojeno, ali da i dalje pokušavaju da spasu brak, a krajem maja snimljeni su na koncertu muzičke zvijezde Bijonse.

Njihov brak je navodno pred krahom poslije pisanja francuskog časopisa “Voici” koji je objavio fotografije na kojima se 45-godišnji bivši baletan druži s 25-godišnjom klimatskom aktivistkinjom Kamil Etien, inače prijateljicom Grete Tunberg.

- Nisu se rastali i pokušavaju da riješe problem. Ben čini sve što može da mu Natali oprosti. On voli nju i njihovu porodicu - tvrdi izvor, dodajući da je glumica poznata po tome da čuva svoju privatnost i da joj je sada najvažnije da zaštiti djecu.

“Page Six” piše kako su problemi u braku bili javna tajna na snimanju njenog novog filma “May December”, a na promociju filma na Kanskom festivalu došla je bez supruga.

U aprilu pojavljivanje Natali Protman u emisiji “The Late Late Show with James Corden” izazvalo je dosta komentara zbog drugačijeg izgleda lica. Glumca je očigledno radila filere i promijenila oblik brade.

Podsjetimo, Portman i Bendžamin upoznali su se 2009. na snimanju filma “Crni labud” za koji je on radio koreografiju. Vjenčali su se 2012. i dobili su dvoje djece.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 20:23