/ Фото: Курир
10/06/2021 u 07:55 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Бранимир Поповић глуми у српској верзији "Династије": Недостају ми Сања и ћерка

Глумац открио да се планира снимање преко 200 епизода римејка чувене серије

Црногорски глумац Бранимир Поповић у српској верзији серије “Династија” тумачиће чувеног Блејка, а за Блиц је причао о атмосфери на сету, жељама и приватном животу.

Поповић каже да му је велика част што ће у наредном периоду радити на серији која ће имати 220 епизода, али да истовремено трпи његов приватан живот.

Супруга Сања и ћерка, које живе у Подгорици, ускоро стижу у Београд и то је оно што га радује.

- Ужасно недостајемо једни другима, али ће школа брзо да се заврши тако да ће ми доћи њих двије до краја јуна, тако да ћемо се дружити и биће ми велико олакшање - признаје глумац који ће у српској пријестоници провести 18 мјесеци, колико је планирано да траје снимање.

Бранимир каже да му ово није први пут да ради на серији која има велики број сцене и снимајућих дана.

- Атмосфера која се овдје дешава је јако добра. Толико су људи професионални и воде рачуна о онима који су најоптерећенији са ове друге стране камера и глумцима. Све се планира онако како треба, нема по 15 сцена дневно, већ радимо одабрано, добро, квалитетно и студиозно. Јесте напорно, али ми је велико задовољство када завршимо дан, да сам урадио најбоље што сам могао и да је било времена да се позабавим својом улогом, својим партнерима и оним што ће бити снимљено. Што се тиче умора, има га али га и не осјећам - искрен је глумац, који сматра да ће публика заво1ети српску "Династију". 

Како је казао, циљ је да се један сценарио који је фантастично написан прије 40 и више година поново врати у живот.

- Толико генерација је прошло, да и оне које су то гледале, све су заборавиле. Сјећају се неких ликова кроз маглу неког Блејка, Фелон... Међутим, ако имамо један фантастично скрпљен сценарио, зашто да не? Није то први римејк неке добре серије која је била присутна ранијих деценија. То говори да постоји интересовање да урадимо како ми то доживљамо, да се и изразимо и прикујемо људе да гледају наше тумачењеј проблема који су били прустни прије 40 година у Америци. Сада је то део нашег живота, света око нас и ту нема никаквих непознаница- поручује Бранимир. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
22. april 2024 20:53