Бранка Пујић и Драган Јовановић / - инстаграм
29/01/2022 u 14:52 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Бранка Пујић о браку са Гагијем Јовановићем: Удала сам се под „притиском“

Сјећам се, кад ме први пут видио на Академији, рекао је да ћу му бити жена. Имао је цио план

Свадба Драгана Гаге Јовановића и Бранке Пујић десила се прије скоро три деценије, а мало ко зна да се глумачки пар вјенчао под притиском.

Необична љубавна прича спојила је глумицу Бранку Пујић и њеног колегу и животног сапутника Драгана Јовановића. Први сусрет био је фаталан, а Гаги је већ тада знао да ће баш она бити његова жена за цио живот.

„Истина, први пут кад сам је спазио, знао сам да ће бити моја. Морао сам мало да причекам, али врijедjело је“, испричао је глумац у интервјуу за „Глорију“.

То је потврдила и његова супруга Бранка.

image

Бранка Пујић

- Инстаграм

"Кад сам упознала Драгана, имала сам дечка. У почетку смо се дружили, био је духовит, много смо се смiјали и с временом ми се увукао под кожу. Свето место нам је био први заједнички пројекат и ту је наша љубав заиста кренула. Али нешто се догађало и пре тога. Сећам се, кад ме први пут видео на Академији, рекао је да ћу му бити жена. Имао је цiо план! А мени је у почетку с њим било јако лijепо, све је кренуло из дружења и спонтано прерасло у ово што имамо и данас. Најјаче су му оружје шарм и племенитост. Духовит је и врло мужеван, али и јако добар човjек", испричала је Бранка прijе неколико година и открила да без обзира на љубав, њих двоје о браку нису размишљали.

Наиме, на тај корак одлучили су се под родитељским притиском:

"Одувijек сам маштала да се никада не удам, јер ми је тај чин био страшан, али сам на крају одустала од својих ставова. Нисмо жеqели да правимо ни вjенчање, али смо под притиском родитеља поклекли. На тај корак одлучили смо се и због Анђеле, а сигурна сам да бисмо и данас били заједно без обзира на папир.

Вjенчали смо се у мају 1992. године и то ми је био један од најqепших дана у животу. Било је веома романтично, у ресторану "Ушће" са погледом на Дунав и Калемегдан, дошли су сви наши пријатељи и родбина и сва љубав је била усмjерена ка нама. Увече смо отишли на медени мjесец у замак Дунђерски, који је изгледао овако: нас двоје у вjенчаним одijелима, дворац се бijели на мjесечини, он ме носи у наручју... Просто да вам срце стане", испричала је Бранка.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
30. april 2024 01:04