Bred Pit / Shutterstock
24/04/2023 u 13:14 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Bred Pit će se trkati sa Luisom Hamiltonom

Pit glumi penzionisanog veterana F1, koji pristaje da bude mentor mladom vozaču, u filmu čiji je izvršni producent Hamilton i njegova nova producentska kuća Dawn Apollo Films, piše "San"

Holivudski glumac Bred Pit će se trkati sa asom Formule 1 Luisom Hamiltonom u prvom paradnom krugu na Velikoj nagradi Britanije u Silverstonu u okviru snimanja najnovijeg blokbastera.

"Pit glumi penzionisanog veterana F1,  koji pristaje da bude mentor mladom  vozaču, u filmu čiji je izvršni producent Hamilton i njegova nova producentska kuća Dawn Apollo Films", piše "San", prenosi Tanjug.

"Gledanje Breda Pita na Velikoj nagradi Velike Britanije biće nevjerovatan i nadrealan trenutak za TV gledaoce i fanove u Silverstonu ovog jula", rekao je jedan od članova ekipe.

Kako je naveo, producenti žele da osiguraju da snimci budu što realističniji u filmu koji još nema naslov.

Bred Pit je prošlog oktobra posmatrao trku Formule 1 Velika nagrada Sjedinjenih Američkih Država zajedno sa producentom Džerijem Brukhajmerom, rediteljem Džoom Kosinskim i scenaristom Erenom Krugerom kako bi razgovarali o projektu sa timovima i zvaničnicima Formule 1. Kako je najavljeno, film će biti emitovan sljedeće godine.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
06. maj 2024 19:06