Бритни Спирс / -Бритни Спирс
11/10/2021 u 19:00 h
Danica TomaševićDanica Tomašević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Бритни Спирс заинтересовала пратиоце детаљима из књиге коју пише

Пишем књигу о дјевоjци коjа jе убиjена. Њен дух заглавио се у лимузини због трауме и боли, а дјевоjка не зна како да пређе у свијет коjи познаjе - написала jе Бритни

Бритни Спирс jе недавно подијелила са своjим пратиоцима пост у коjем jе открила да пише књигу. У пар реченица jе открила тему књиге и заинтригирала пратиоце детаљима.

- Пишем књигу о дјевоjци коjа jе убиjена. Њен дух заглавио се у лимузини због трауме и боли, а дјевоjка не зна како да пређе у свијет коjи познаjе. Након што jе три године била заробљена у лимузини, постоjање њеног духа зависи од одраза из огледала - написала jе Бритни.

Како је појаснила, дјевојка нема никога коме може да веруjе, али након једног догађаја она схвата полако како да пређе у свијет у коjем се налази породица.

- Када њен дух изађе из лимузине мора да одлучи хоће ли да оде до људи коjи су jе убили или створити потпуно нови живот. И више jоj неће бити потребно огледало. Дух из њене књиге помоћу молитве проналази начин изласка и дјевоjка мора да се суочи са броjним стварима из стварног свијета, између осталог поново мора да научи да пише своjе име - друге детаље из књиге Бритни ниjе хтјела да откриjе.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 14:50