Dragica Radosavljević Cakana / - INSTAGRAM
28/05/2023 u 12:42 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Cakana, poslije 25 godina građanskog, sklapa crkveni brak

Pjevačica i njen suprug Nebojša Negić nameravaju da u septembru sklope crkveni brak u manastiru Gračanica nadomak Prištine

Pjevačica Dragica Radosavljević Cakana (65) udaje se u septembru ove godine, a sada je otkrila detalje.

Pjevačica i njen suprug Nebojša Negić namjeravaju da u septembru sklope crkveni brak u manastiru Gračanica nadomak Prištine.

Iako su građanski brak sklopili prije ravno 25 godina, pjevačica i njen suprug oduvek su željeli i crkveno vjenčanje. Poslije mnogo peripetija, ta želja će im se sada ispuniti.

- Sedam-osam godina se spremamo za taj čin, ali nam se jednostavno nije dalo. Događale su se stvari zbog kojih nije bilo primjereno da pravimo slavlje, od smrti bliskih osoba i rođaka do pandemije korone. Nešina i moja želja je da se vjenčamo u crkvi. Mada nije uobičajeno da se ljudi u našim godinama odlučuju na tako nešto, imamo potrebu da i na taj način, duhovno, damo pečat svim godinama koje smo proveli zajedno. Nećemo organizovati veliko veselje, nego ćemo okupiti porodicu i prijatelje na ručku - rekla je Cakana.

S obzirom na to da je pjevačica rođena u Kosovskoj Mitrovici, velika joj je želja da se venča u Gračanici.

- Upravo se raspitujem šta mi je sve potrebno od dokumenata i nadam se da ću uspjeti da ostvarim tu želju. Ukoliko to, ipak, iz nekog razloga, ne bude bilo moguće, vjenčaćemo se u Beogradu. Često sam kod mame u Leposaviću zajedno sa sestrama Danicom i Dobrilom. Mama je bolešljiva pa je često obilazimo, a najljepše nam je kad se sve sastanemo, fenomenalno se družimo i uživamo. Njegujemo i baštu, puna je božura koji izgledaju nevjerovatno, većina tek treba da se rascvjeta. Uzela sam nekoliko da ih zasadim kod mene u dvorištu u Sremčici.

(Gloria)

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. septembar 2023 03:31