/ - FOTO: EPA
22/04/2023 u 04:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Čarli Šin se vraća na male ekrane

Čarli Šin će se vratiti na male ekrane u seriji u kojoj će glavnu ulogu tumačiti Sebastijan Maniskalko, a koju radi studiju Warner Bros

Prošlo je dvanaest godina otkako su se Čarli Šin i Čak Lor posvađali na snimanju serije Two and a Half Men, ali izgleda da su ipak zakopali ratne sjekire, jer će ponovo sarađivati na novoj seriji How to Be a Bookie, prenosi Citymagazine.

Čarli Šin će se vratiti na male ekrane u seriji u kojoj će glavnu ulogu tumačiti Sebastijan Maniskalko, a koju radi studiju Warner Bros. Television (WBTV), čiji dio je Čak Lor.

Osim ove serije, Čarli Šin će glumiti i u dramediji Ramble On tvorca Daga Elina, koja trenutno traži dom, odnosno servis na kome će se emitovati.

Šin i Lor su uspješno sarađivali tokom osam godina na seriji Two and a Half Men, ali se sve okončalo neslavno 2011. godine kada je Šinovo ponašanje dovelo do toga da ga otpuste.

On je tada tužio Lora i WBTV za 100 miliona dolara, što je kasnije riješeno dogovorom, a u međuvremenu je priznao svoje greške i rekao da mu je žao zbog načina na koji se ponašao tada.

Serija How to Be a Bookie prati veterana kladioničara koji pokušava da preživi u trenutku kada je sportsko klađenje postalo legalno, što donosi puno promjena u njegovom životu.

Pored Šina i Maniskalka, uloge tumače i Omar Dž. Dorsi, Horhe Gasija, Andrea Anders, Vanesa Ferlito i Maksim Svinton, a serija je trenutno u procesu produkcije.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
13. maj 2024 15:46