/ - FOTO: ATA IMAGES
07/01/2023 u 18:27 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ceca: Cijela porodica posti 12 godina sve postove

Ona je dodala da je jako ponosna jer se dosta mladih okreće vjeri i tradiciji

Pjevačica Ceca Ražnatović dočekala je sinoć sa porodicom Božić u Hramu Svetog Save u Beogradu. Ona je otkrila kako njena porodica proslavlja najradosniji hrišćanski praznik, ali i šta ju je posebno oduševilo sinoć na liturgiji.

- Cijela porodica posti 12 godina, sve postove u godini, naravno i u toku nedjelje srijedom i petkom isto postim. I to je naš način život - započela je Ceca.

Ona je dodala da je jako ponosna jer se dosta mladih okreće vjeri i tradiciji

- Bogu hvala vidim da u hramu ima dosta mladih ljudih koji se okreću pravoslavlju, našoj vjeri, da je poštuju i to je divno za vidjeti. Nijedna vera ne proipagira mržnju rat, svaka vera propagira mir, slobodu, ljubav..., kazala je Ceca za Blic.

- Kažu kakve su ti misli takav ti je život, ako svoj život postavljaš na negativnim osećanjima ne možete da očekujete da će vam se pozitivni stvari dešavati. Treba da budete optimisti u životu, priželjkivati dobro, radovati se dobrom, pružati ljudima dobro, i očekujte dobro, mislim da nije teško - rekla je Ceca.

Inače, Ceca Ražnatović se u hramu pojavila u sivoj odjevnoj kombinaciji, koja je podrazumjevala šešir i šal, dok je na usnama imala crveni ruž.

Njen sin, bokser Veljko Ražnatović, bio je sa nasljednikom Željkom, kog nije ispuštao iz naručja, dok je mališan oduševio prisutne jer je sve vreme bio miran i pomno pratio šta se dešava oko njega.

Tu je bila i Veljkova supruga Bogdana, kao i Cecina sestra Lidija Ocokoljić, te Lidijina ćerka Helena.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 10:37