Ceca Ražnatović / Instagram
07/04/2023 u 18:14 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ceca: Nova pjesma i to sa Dadom Glišićem

Poslije tačno deset godina Ceca će ove godine 23. juna održati veliki i spektakularni solistički koncert u Nišu na Niškoj tvrđavi

Najveća balkanska estradno muzička folk zvijezda Svetlana Ceca Ražnatović sinoć je došla da podrži svoje koleginice i pogleda deseto izvođenje mjuzikla "Vesele djevojke", te je tom prilikom i ekskluzivno za "Novosti" podijelila neke novitete koji se tiču njene karijere.

Sinoć je u MTS dvorani bilo deseto jubilarno izvođenje mjuzikla "Vjesele devojke" u kom učestvuju Tijana Dapčević, Zorana Pavić, Ivana Peters, Maja Brukner i Svetlana Sretenović, a gdje je Ceca došla da pogleda mjuzikl i podrži svoje koleginice Tijanu, Zoranu i Ivanu.

- Izuzetno mi se dopala prestava i nisam očekivala ovako humora i smijeha, ja sam se ludo zabavila. Uživala i izuzetno mi se dopalo - kaže Ceca.

Ovih dana Ceca mnogo radi i mnogo je obaveza i kada su u pitanju snimanja "Zvezde Granda" gdje je član stručnog žirija, koncerti i obaveze oko snimanja njenog igrano-dokumentarnog serijala "Ceca šou" - prva sezona "Ceca i djeca", folk zvijezda nam je priznala da li ima malo slobodnog vremena da se odmori za "svoju dušu".

Poslije tačno deset godina Ceca će ove godine 23. juna održati veliki i spektakularni solistički koncert u Nišu na Niškoj tvrđavi.

- Ne mogu da vjerujem da je toliko vremena prošlo i mnogo se radujem. Morali smo da pomjerimo datum, zato što se poklopilo sa finalom "Zvijezde Granda" 24. juna i ne postoji nikako mogućnosti da istog dana budem u dva grada u isto vrijeme. Dobro ćemo se zabaviti u petak 23. juna i onda 24. juna na finali da dobijemo pobjednika, bio bi red.

Sa velikim nestrpljenjem čekaju se Cecine nove pjesme, te nam je folk diva ekskluzivno otkrila šta uskoro sprema, i to u saradnji sa pjevačem Dadom Glišićem.

- Pjesmu imam jedno tri godine i sve je bilo u planu da sklopim album, pa i nju da uvrstim u isti, te sam na kraju rekla da je snimam i puštam u etar i neka nam je sa srećom - zaključuje Ceca.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
17. april 2024 08:53