/ - FOTO: VEčERNJE NOVOSTI
19/07/2022 u 12:35 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ceca: Pričali su da će Arkan da me zaključa u kuću i pokrije od glave do pete

On mi je bio najveća podrška, uživao je da gradi karijeru ženi koju voli i uvijek mi govorio da ne smijem da ostavim posao, kazala je ona

Folk pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović je progovorila njenom preminulom suprugu Željku Ražnatoviću Arkanu i njihovom odnosu, pošto su kružile glasine da je zatvarao u kuću i branio joj da pjeva kad se udala za njega.

Ceca Ražnatović otkriva da je zapravo ona htela da prekine karijeru i posveti se mužu i deci, ali joj Arkan to nije dozvolio.

- Kad sam se udala za Željka, svi su pričali o meni: 'Zaključaće je i pokriti je od glave do pete.' Ma, to je glupost! On mi je bio najveća podrška, uživao je da gradi karijeru ženi koju voli. Uvijek me govorio da ne smijem da ostavim posao. A ja sam upala u neko ludilo, htela sam da ostavim karijeru i da budem samo žena i majka. Pitao me je jesam li poludjela! Rekao je da sam rođena za scenu i da mi ne misli dobro svako ko bi me podržao u tome da ostavim karijeru. Od njega sam naučila da nikad nikome ne dozvolim da me prisili da biram između privatnog i poslovnog života- navela je ona. 

Ceca je otkrila da joj je pokojni suprug još na početku braka predvidio da će napuniti "Marakanu".

- Rekao mi je da je sledeći korak koncert na 'Marakani'. Sve je unaprijed vidio, pozitivno je uticao na mene i izgradio me. Zahvalna sam mu na tome. To može samo neko ko me bezuslovno voli- rekla je Ceca za "Informer".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. maj 2024 23:43