Milica Milša / Privatna arhiva
31/03/2023 u 20:14 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Čime se Milica Milša bavila prije glume

Glumica je živjela u Engleskoj i na Tajlandu

Glumicu Milicu Milšu na male ekrane vratila je uloga Lale Doder u seriji "Zakopane tajne" koja se od nedavno prikazuje na TV Pink, a za koju je scenario pisao njen suprug Žarko Jokanović.

Ova glumica, koju su proslavile serije Siniše Pavića, a koja je nekoliko godina igrala glavnu ulogu u telenoveli "Igra sudbine", prije glume bavila se manekenstvom. Jednako kao i sadašnje zanimanje, i prvi poziv donio joj je mnogo lijepog.

- Svaka profesija koja se voli je privilegija i sreća. Gluma je lijepa jer možemo da putujemo i na razna gostovanja. A volim da upoznajem nove ljude i predjele. Prva predstava "Ženski orkestar" odvela me je u Edinburg na festival, potom na festival u Meksiku, a trebalo je da idem i u Japan i Izralel, ali se zemlja raspala i ti planovi su propali - ispričala je Milica za TV Ekran.

- Takođe, sa glumom sam išla u Moskvu, pa Jeroslavljev, a onda sa filmom "Živana" u Getenborg na festival... S druge strane, kao manekenka snimala sam reklame po svijetu, a čak sam po mjesec dana živjela u Tajlandu i u Londonu - istakla je glumica.

(TV Ekran)

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 13:36