Са фестивала / City Groove/ Александар Јаредић
02/06/2022 u 10:00 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

City Groove фестивал од 1. до 3. jула у Подгорици: Стижу Едо Мааjка, Џаjковски, Сенидах...

Седми фестивал Мтел - City Groove биће одржан у Подгорици од 1. до 3. jула. Као и претходно издање, и овога пута фестивал ће бити одржан на спортским теренима Бемакс арене.

И ове године City Groove имаће три концептуално различите вечери, па ће тако први дан jула публика уживати у наступима домаћих бендова Milky Waves и Grimm, а онда на сцену ступа популарни босанскохерцеговачки репер Едо Маjка коjи ће уjедно гостовање у Подгорици искористити да промовише и недавно обjављени албум "Моћно". Прво вече затвориће Кирил Џаjковски коjи jе наjавио наjлуђу журку у главном граду Црне Горе. Другу ноћ обиљежиће модерниjи звук, а прва ће имати прилику да се представи хрватска пjевачица Нела. Након ње публику ће размрдати Ангелина, па Сара Jо, а као звиjезда вечери поjавиће се Сенидах.

Последњи дан фестивала протећи ће у знаку како домаћих, тако и иностраних звиjезда. Наиме, вече ће отворити све популарниjа хрватска кантауторка Лу Jакалић. Представници нове сцене, састав Артан Лили, поново се враћа у главни град, а поред добро познатих старих хитова, публика ће имати прилику да чуjе и оне новиjег датума међу коjима су "Маца", "Рокенрол после рокенрола" и "Гелер". Други дио завршне вечери резервисан jе за иностране госте коjи први пут долазе у Црну Гору. Аустралиjска пjевачица италиjанског пориjекла Gabrilella Cilmi свjетску славу jе стекла захваљуjући хиту "Sweet About Me" а сад ће и поменуту нумеру, али и многе друге хитове пjевати на City Groove фестивалу. Након што Cilimi добро загриjе атмосферу, публика на теренима имаће прилику да ужива и у хитовима британског електро поп бенда Kosheen. Они се управо захваљуjући пjесмама "Hide U", "Guilty", "Overkill", "Catch", али и многим другим не скидаjу са врхова топ листа од почетка овог виjека.

Улазнице за друго и треће вече фестивала остаjу по циjени од 10 еура за вече. Продаjна мjеста су пословнице Мтел-а у Подгорици, Минхен пабови, а на дане фестивала моћи ће да се купе и на билетарници Бемакс арене. Због подршке Главног града улаз ће првог дана фестивала бити бесплатан.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 14:50