Славко Калезић / Марко Гардашевић
31/05/2022 u 11:00 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Црногорски умjетник Славко Калезић промовисао сингл и спот „Ко смо ми?"

Како је и обећао црногорски умjетник Славко Калезић даје све од себе да у свим сферама умјетности остави неизбрисив траг - траг у умјетности, траг у даровитости, траг у јединствености. Новим синглом и спотом "Ко смо ми?" Калезић још и доноси вишеслојне поруке које може да тумачи свако на свој начин. За ову пjесму сам је написао текст, док музику и аранжман потписуjе Марко Дрежњак.

- Занимљив процес и веома продуктиван. Што се тиче жанра, у питању jе поп, а концепт jе очигледан. Хтио сам да пjесма има само jедну строфу коjа би била глумачки реализована, а затим пjевачки. У тоj строфи jе садржана суштина живота и међуљудских односа. Пjесма jе посвећена свима коjи живе живот као мислећа бића и труде се да допру до оног другог - обjаснио jе Славко.

Оваj мултимедиjални умjетник осврнуо се и на поруку коjу шаље публици овом пjесмом.

- Порука jе вишеслоjна. Ко смо ми? Сâм назив пjесме - "Да ли смо довољно урадили за оног кога волимо"; коjи год однос у питању био. Да ли нас различитости спаjаjу или одваjаjу? Сваки дан треба да се преиспитамо ко смо и ка чему стремимо - додао jе он.

Екранизациjу новог сингла повjерио jе режисеру Миодрагу Марковићу, а у споту се поjављуjе и његова колегиница глумица Вања Jовићевић.

- Спот jе радио Миодраг Марковић и то jе наша прва сарадња. Мика jе изузетан професионалац и толико смо дивно сарађивали. У споту игра наша даровита глумица Вања Jовићевић коjа jе дала посебну димензиjу. Кадрови су снимани у дивном амбиjенту хотела у Доброти и много сам им захвалан што су препознали умjетност и подржали мој проjекат. За костим jе била задужена Ана Лончаревић. Вукица Чабаркапа jе радила make-up и фризуру. Сjаjан тим људи коjи су били на нивоу задатка. Много сам им захвалан - казао jе Славко.

Када jе музички правац у питању, умјетник истиче, да воли да експериментише.

- Волим да миjењам. У промjенама jе суштина. Сваки сингл jе прича за себе и волим експерименте. Оваj jе веома небичан и срећан сам да допире до људи - истакао jе Калезић.

Његова креативност је тек на извору.

- Стварам сваког дана. Играм много представа. Ускоро почињем нову представу. Добио сам улогу у филму коjи треба да се ради. Биће путовања. Имаћу наступ у Варшави, у Севиљи... Веома продуктивно и инпиративно љето jе преда мном - наjавио jе Славко.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 10:56