Бритни Спирс / - Бритни Спирс
05/12/2022 u 13:45 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Čudno ponašanje: Svijet zabrinut zbog objava Britni Spirs

Ona je objavila niz fotografija, neke od njih je potom izbrisala, a među onima koje su ostale našle su se fotografije njenih sinova sa kojima već neko vrijeme nije u kontaktu

Pop zvijezda Britni Spirs ne prestaje sa objavljivanjem neprimjernog sadržaji na svom Instagram profilu, što zabrinjava javnost, naručito njene fanove. 

Nakon fotografija na kojima je obnažena, sve je šokirala poziranjem u vjenčanici i udajom "sama za sebe". Ona je sada opet pozirala potpuno gola, ovaj put na plaži na dan svog 41. rođendana, a svoje grudi je prekrila emotikonima cvijeća. Komentari su se samo nizali, a jedna prijateljica joj je napisala: ''Britni, trepni ako si dobro''.

Ona je objavila niz fotografija, neke od njih je potom izbrisala, a među onima koje su ostale našle su se fotografije njenih sinova sa kojima već neko vrijeme nije u kontaktu. 

- Obojici mojih dječaka, volim vas. Umrla bih za vas. Sve bih dala samo da vam dodirnem lice! Šaljem vam svoju ljubav - napisala je uz fotografiju sina, a mnogi su rekli kako izgleda kao da se oprašta.



Njeni sinovi su odlučili da prekinu svaki kontakt sa njom, a kako je njihov otac rekao jednom prilikom, tu odluku su donijeli sami, jedan od razloga je i neprijatnost koju im stvara Britni objavljivanjem golih fotografija.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 06:08