За сјећање на другаре / IVAN PETROVIC-IPE
29/05/2022 u 10:59 h
Danijela LjucovićDanijela Ljucović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ђаци ОШ „Владимир Назор” прославили малу матуру: Ви сте свјетлост и бисер школе

Ову важну и веома посебну животну етапу завршили сте одговорно, постижући сјајне успјехе захваљујући наставницима, који су се трудили да вас науче да будете и добри људи јер човјечност остаје довијека, казала је директорица Љиљана Марковић

Док ви нестрпљиво одбројавате дане да отворите врата новог раздобља у вашем животу, нестрпљиви и занесени, ми се с великим поносом присјећамо свих оних момената који су вас учинили изузетним, a нас поносним, током вашег деветогодишњег школовања.

image

Школски дани за памћење

IVAN PETROVIC-IPE

Упркос тешким изазовима који су нас задесили у последње двије године, како вас, наше драгуље школе, тако и нас, ваше наставникe, достојанствено сте исписали једно безбрижно и лијепо поглавље живота - казала је Љиљана Марковић, директорица ОШ "Владимир Назор" на полуматурској вечери ученика деветог разреда.

image

Успомена за малу матуру

IVAN PETROVIC-IPE

– Ову важну и веома посебну животну етапу завршили сте одговорно, постижући сјајне успјехе захваљујући наставницима, који су се трудили да вас науче да будете и добри људи јер човјечност остаје довијека.

image

Испратили генерацију за понос

IVAN PETROVIC-IPE

Прошли сте најљепшу стазу школовања, нијесте посустајали већ сте се заједничким снагама борили, пролазили разне препреке и изазове, поготово ове посљедње километре до циља, учени снагом љубави и вјером да се послије сваке олује на небу појави свјетлост.

image

Смотра моде и љепоте

IVAN PETROVIC-IPE

Ви сте свјетлост и бисер ове школе, а ја осјећам част и понос због свих ваших постигнућа, а највише на пољу човјечности и људскости из којих имате чисту петицу.

image

За будуће успјехе

IVAN PETROVIC-IPE

Ваши наставници ће се са задовољством сјећати свих вас, а посебно бриљантних одговора Владимира, Илије, Хане, Јована, Софије, Нађе, Ање, Стефана и Драгане током школовања због чега сте заслужили диплому и епитет лучоноша.

image

Славље за крај школе

IVAN PETROVIC-IPE

Немојте да стајете, нека ваша луча освјетљава ваше путеве и путеве људи са којима у животу будете сарађивали, надам се на битним мјестима у разним фирмама и институцијама – истакла директорица.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
22. april 2024 09:10