Horoskop, ilustracija / - SHUTTERSTOCK
05/02/2023 u 15:54 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Danas počinje pun Mjesec u Lavu: Svakom znaku slijede promjene

Tajne ljubavi, promjena posla, preispitivanje emocija - svaki znak osjetiće njegov uticaj

Pun Mjesec u Lavu nam donosi preokrete u ljubavnim, partnerskim, poslovnim i porodičnim odnosima. Kako je Lav dominantan znak biće burnih reakcija kao i umanjene pažnje, tj. koncentacije. Može da donese i nesanicu. Sada su svi tipovi odnosa na ispitu. Kako će se pun Mjesec u Lavu odraziti na horoskopske znakove:

Ovan

Vama donosi novu tajnu ljubav u život. To može da dovede do prekida veza, pa i brakova. Slobodnim Ovnovima savjetuje se oprez jer osoba preko puta vas nije iskrena.

Bik

Donosi vam napete situacije u porodici. Dolazi do svađa pogotovo sa starijom ženskom osobom. Sa partnerom je takođe napeta situacija.

Blizanci

Na prvom mjestu oprez u saobraćaju! Pažnja i kocentracija vam je umanjena. Ako želite promjenu posla, sačekajte do 15. februara.

Rak

Preispitivanje emocija. Partner osjeća da nešto nije okej. To mu stvara nervozu koji vi osjećate. Samo iskren razgovor vam može pomoći.

Lav

Vaš pun Mjesec! Izaziva vam prelivanje emocija koje vi teško kontrolišete. Budi vam potrebu da odmah sada sve mijenjate.

Djevica

Promjene na poslu. Slijedi vam napredak i mnogo bolja pozicija, ali ljubomora i spletkarenje kolega vam unose nemor.

Vaga

Zauzete Vage su na milimetar da učine preljubu. Razmislite o svemu i da li je to toliko jako kako vam se čini. Stavite na vagu šta gubite, a šta dobijate.

Škorpija

Odražava vam se na polje posla. Bićete uvučeni u klupko ogovaranja gdje ćete pokušati da se opravdate, ali uz burne reakcije što vas može dovesti u težu poziciju. Savjet je da kontrolišete reakcije jer već 10. februara stvari, tj. energija je potpuno drugačija.

Strijelac

Vama se budi želja za trenutnom promjenom. Putovanje je odlična opcija!

Jarac

Imate duboku potrebu da mijenjate svoj stav prema seksualnosti i da pokušate nešto drugačije.

Vodolija

Aktivira vam se polje partnerstva. To dovodi do burnih svađa koje koje se mogu završiti razlazom. Zato što prije povedite razgovor sa partnerom.

Ribe

Promjene na poslu ali pozitivne. Očekujte poziv za posao za koji ste skoro aplicirali. Ponuda će biti i više nego dobra. Srećno!

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 01:24