/ Фото: MINA DISHLENKOVICH
29/10/2021 u 11:23 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Даница Максимовић: Имам ведар и фајтерски дух, па изгледам млађе

Не посустајем, па није ни чудно што овако изгледам у својим годинама, искрена је глумица

Даница Максимовић је одувијек важила за једну од најљепших српских глумица и многи јој могу позавидјети на начину на који се она носи са својим годинама и што, иако је у седмој деценији живота, изгледа много млађе.

- То је моја природа, ведар дух, неки фајтерски дух. Не посустајем, па није ни чудно што овако изгледам у својим годинама. Вјежбам, придајем значај исхрани и здравом животу, идем у природу, волим да шетам и то је нешто што мене одржава у кондицији која ми је неопходна - открила је глумица за Гранд Њуз, а како каже, све то је неопходно да би човек био срећан и задовољан.

На њеном инстаграм профилу свакодневно можемо видјети низ комплимената и позитивних коментара, а глумица не крије колико јој то заиста прија.

Да живи живот хедонисте и ради све оно што јој прија, ма шта други мислили, увјерили смо се више пута, па тако нема проблем да на друштвеним мрежама објављује фотке из ђакузија или са плаже.

- Kад сам у ђакузију, стварно сам срећна и то подијелим, али не могу ја у скафандеру да уђем у ђакузи, него у купаћем. А то што многе нервира, и ти коментари шта сад она више хоће – баш ме брига, то ми нико не може забранити. Ја сам хедониста и то ћу радити све докле ја мислим да је то пристојно - искрена је Даница.

Лоши коментари је не могу пореметити, јер како и сама каже, свака жена може да добија лијепе епитете и да схвати да живот треба живјети на најбољи могући начин, а многе млађе колегинице је врло често питају за савјете које глумица несебично даје.

- Врло често ме питају и ја дајем савјете и кажем им шта заправо јесте прави живот. Ја сам нашла своју формулу и свој рецепт и ја се тако понашам и читав живот радим оно што ми прија и годи. Драго ми је што сам многим младим дјевојкама узор и инспирација- закључује Даница. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
17. april 2024 22:48