/ - FOTO: INSTAGRAM
06/11/2022 u 19:40 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Danijel Alibabić snimio duet sa Viki Miljković: Pjesma je savršena

Nagađalo se ko je koleginica sa kojom sam snimio duet, a upitanju je pjevačica čiji rad pratim i volim još od djetnjstva, kazao je Danijel

Iako je već u nekoliko navrata najavljivao duet sa poznatom pjevačicom koji će biti dio novog albuma “Dvije strane", poznati crnogordski pjevač Danijel Alibabić sada je otkrio o kome je riječ.

- Konačno sam dobio dozvolu da mogu sa vama da podijelim vijest koja će vas poprilično iznenaditi. Nagađalo se ko je koleginica sa kojom sam snimio duet. U pitanju je pjevačica čiji rad pratim i volim još od djetinjstva. Moja želja je bila da to bude Viki Miljković - napisao je Danijel na Instagramu. 

Podsećanja radi, pjesmu “Kome” potpisuju provjereni hitmejkeri Dragan Brajović Braja, Dragan Tašković Taške i Marko Kon.

Da stvar bude zanimljiva, ova pjesma u fioci čeka na realizaciju nešto više od dvije godine. 

- Brojne stvari i okolnosti dogodile su u te dvije godine. Prije svega najznačajnija i najbolnija je pandemija korone koja je na kratko zaustavila sve, pa i moj rad na novom CD-u. Čekajući nova i bolja vremena nisam odusto od dueta, a i Viki je bila izričita da  je pjesma “Kome” savršen duet upravo za nas dvoje -  kazao je Danijel. 

Album “Dvije strane” prikazaće dvije apsolutno različite muzičke strane Danijela Alibabića.

Po svemu što je do sada najavio, nema sumnje da će ovo biti zima u znaku njegovih novih pjesama. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 07:32