Press Danijela Alibabica, promocija novog albuma, Danijel Alibabic / PRESS DANIJELA ALIBABICA, PROMOCIJA NOVOG ALBUMA, DANIJEL ALIBABIC-IVAN PETROVIC-IPE
15/09/2022 u 18:31 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Danijel Alibabić spremio "Dvije strane" muzičke priče

Na CD-u se nalazi ukupno 10 novih numera, za koje će uskoro snimiti spotove u Podgorici i Beogradu

Muzičke novitete na kojima je radio prethodne tri godine crnogorski muzičar Danijel Alibabić predstavio je juče novinarima na konferenciji u Podgorici. Novi album pod nazivom "Dvije strane" i zvanično je gotov, a na CD-u se nalazi ukupno 10 novih numera, nešto potpuno drugačije od onoga što je do sada radio. Publika će uživati u novom zvuku najvjerovatnije od novembra, a premijeru prvog singla Alibabić je obećao našem Radiju D.

- Ono što je interesantno je da će vas ovaj album vratiti u neke dane kad smo kupovali kasete i na taj način slušali muziku zato se i zove dvije strane jer će biti A i B strana. Takav će biti i vizuelni identitet ovog CD-a i to me još posebno raduje jer će i na taj način moj CD skrenuti pažnju i moram se pohvaliti da je to lično moja ideja da tako izgleda. Na A strani će biti pet pjesama, to je pop zvuk po kojem sam ja prepoznat, a na drugoj strani će biti pet različitih modernih žanrova pomiješanih sa onim što danas voli mlađa generacija. Tu bih pomenuo saradnju sa Albinom, jednim od najtalentovanijih autora na ovim prostorima. On je radio dvije kompozicije, ali me raduje i kolaboracija sa velikom folk zvijezdom iz Srbije sa kojom sam takođe snimio duet, a koji ima malo drugačiji prozvuk. Tako da će ta druga strana biti šarena u odnosu na ovu koja je klasična pop. Period korone ću pamtiti zaista po dobrim stvarima u smislu da sam napredovao u svojoj karijeri, bio mi je cilj da kad prođe teški period izađem sa 10 novih pjesama - otkrio je Alibabić.

Na novom albumu okupio je i sjajnu ekipu saradnika, sa čijom saradnjom je veoma zadovoljan.

- Sad smo u fazi snimanja spotova u Podgorici i Beogradu. Na ovom albumu su radili vrsni autori iz Crne Gore, Dejan Božović i Milan Perić. Ja sam radio dvije kompozicije, zatim autor i producent iz Bosne i Hercegovine Mahir Sarihodžić koji je radio na tri kompozicije koje će se naći na albumu, jako se radujem toj saradnji - dodao je pjevač.

Novim albumom Alibabić je postao i zaštitno lice Meridijan kompanije, koja mu je pružila podršku na ovom projektu, a zvaničan ugovor potpisao je juče na konferenciji sa izvršnom direktoricom Jovanom Klisić.

image

Press Danijela Alibabica, promocija novog albuma, Danijel Alibabic

PRESS DANIJELA ALIBABICA, PROMOCIJA NOVOG ALBUMA, DANIJEL ALIBABIC-IVAN PETROVIC-IPE

- Meridijan bet kao kompanija sarađuje sa Danijelom već duže vrijeme i on je naš jako drag saradnik, ali i izuzetan prijatelj jer smo godinama unazad izgradili i prijateljstvo. Kada nam je spomenuo ideju o realizaciji ovog albuma i zatražio pomoć sa ponosom smo to prihvatili jer zaista smo vidjeli u Danijelu pravi razvoj naše kulture, afirmaciju naše zemlje na širim prostorima. Velika nam je čast što smo dio ovakvog projekta - kazala je Klisić.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
23. april 2024 13:52