Dara Bubamabara / - "Манипулација" Даре Бубамаре
04/03/2023 u 09:32 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Dara Bubamara: Imala sam milion Karleušinih snimaka, ali ih nikad nisam objavila

Ona je sigurna da je Karleuša krenula u rat s njom i zato što se druži s Cecom Ražnatović

Dara Bubamara žestoko je potkačila Jelenu Karleušu i Seku Aleksić. Pjevačica je poručila da se Karleuša nakačila na nju jer nema hitove, ali ni sreću u braku s Duškom Tošićem, a iskoristila je priliku i da potkači koleginicu Seku Aleksić. 

Dara i Karleuša nedavno su javno zaratile, ali će se svađa očigledno nastaviti. Jelena je tada optužila Bubamaru da joj je ukrala pjesmu "Koka roka", koju je napisao pokojni Milan Radulović Laća.

- Da razjasnimo jednom zauvijek, pjesma "Koka roka" nije pisana za Karleušu! Urađena je baš davno i da ju je ona platila, bila bi njena. Jelena želi marketing preko mene. Očigledno je da nema novu pjesmu, album, nije srećna s mužem... Ali, neka je! Moje dobro će pobijediti to zlo!, kaže Dara i objašnjava šta sve zamjera bivšoj drugarici.

- Ne boli me to što spletkari, već što pominje mog pokojnog prijatelja Laću i laže da mi je preprodao njen tekst. Ne mogu da vjerujem da nema poštovanje prema osobi koja više nije među nama, kao ni prema njegovoj, takođe pokojnoj, majci Marini Tucaković. Očigledno ni prema Futi, koji je doživio veliku tragediju.

Bubamara ističe da je u mnogim situacija ispala korektna prema Karleuši.

- Imala sam milion različitih Jeleninih snimaka i nikad ih nisam objavila! Pa na šta bi to ličilo?! Meni to nikad ne bi palo na pamet, jer sam dobar čovjek i nikome ne želim zlo.

Ona je sigurna da je Karleuša krenula u rat s njom i zato što se druži s Cecom Ražnatović.

- Znam da joj smeta kad vidi fotografiju na kojoj sam s Cecom! Pa, brate, nikad nikome nisam mjerila s kim se druži! Briga me ko se sa kim fotografiše i viđa! - priča pjevačica.

Dara dodaje da ništa bolja od Jelene nije ni Seka Aleksić. Ona tvrdi da je njena koleginica kupila preglede na Jutjubu za pjesmu "Emotivno nedostupan":

- Nikad u životu mi nije palo na pamet da platim preglede na Jutjubu ili pratioce na Instagramu. Seka je platila preglede iz Bangladeša i zato joj pjesma nije u trendingu. To što radi je smiješno, glupo i pokvareno. Seka možda može da ubijedi kućnu pomoćnicu ili komšinicu da ima milionske preglede, ali ne može publiku.

(Informer)

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
17. april 2024 00:32