Дејвид Гета  / - аутор
18/06/2021 u 14:30 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Дејвид Гета преко ноћи богатији за 100 милиона долара

Дејвид Гета, један од најуспјешнијих музичких продуцената свијета, продао је ауторска права за досадашњи опус компанији Варнер

Дејвид Гета, један од најуспјешнијих музичких продуцената свијета и апсолутна DJ звијезда, продао је ауторска права за досадашњи опус компанији Варнер мјузик за око 100 милиона долара, пише  wanted.

На овај начин су свој досадашњи рад уновчили и Боб Дилан, Шакира, Пол Сајмон…

Овај посао представља једну од највећих аквизиција издавачке куће. То је за компанију веома важно јер ће убудуће добијати сав приход од његових пјесама.

Дејвид Гета је једини DJ који је продао 50 милиона албума и синглова, уз 11 милијарди YоуТубе прегледа, два Гремија и низ других престижних признања.

Међу музичким звијездама, свега неколицина може да се похвали са више од 100 милиона фанова на друштвеним мрежама, колико их има овај хитмејкер.

Нјегов дупли албум “7”, са лакоћом је доспио на свјетске топ листе, а листа гостију на албуму је потврдила апсолутну доминацију у музичком свијету јер су се на њој нашли и Джастин Бибер, Сиа, Ники Минаж, Мартин Гарикс, Джеј Болвин, Биби Рекса, Джејсон Деруло и други.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 22:54