Ok fest na Tjentištu / -MARKO RISTIć
06/12/2023 u 18:30 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Deseto izdanje "Nektar OK festa" zakazano za jul naredne godine

Vidimo se na Tjentištu 19, 20. i 21. jula 2024.

Deseti po redu "Nektar OK fest" održaće se na dobro poznatoj lokaciji na Tjentištu u Nacionalnom parku Sutjeska od 19. do 21. jula 2024. godine.

Pored informacije o datumu održavanja narednog festivala, organizatori "OK festa" najavili su da, kao i prethodnih godina, za najvjerniju festivalsku publiku zagrijavanje za trodnevnu OK avanturu počinje dan ranije, 18. jula, kada se otvara festivalski kamp.

- Ljubitelji dobre zabave, druženja i adrenalinskog doživljaja desetu godinu za redom uživaće na zaista posebnoj lokaciji, u jedinstvenom ambijentu, smještenom u samom srcu Nacionalnog parka Sutjeska. Upravo je to ono što ovaj festival razlikuje od drugih, posebna lokacija, sa čim su se složili kako izvođači koji su nastupali na festivalu prethodnih godina, tako i festivalska publika koja nam dolazi iz svih krajeva svijeta - navedeno je u saopštenju "OK teama".

Dalje se navodi da "OK team" u saradnji sa partnerima intenzivno radi na pripremi programa i pratećih sadržaja za narednu godinu, a sve informacije o desetom "Nektar OK festu" biće dostupne na festivalskim stranicama.

- Vidimo se 19, 20. i 21. jula 2024. godine na Tjentištu, da u dobrom raspoloženju i odličnoj atmosferi uživamo u još jednoj OK avanturi - zaključeno je u saopštenju.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
02. jun 2024 13:26