/ Фото: ANTONIO AHEL/ATAIMAGES
03/03/2022 u 08:20 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Дијана Ђоковић: Новак носи крст са Хиландара, он је заиста духовно биће

Крстио се када је имао пет година и тај чин схватио је озбиљно, он има нешто у себи, казала је мајка српског тениског аса

Дјеца Новака Ђоковића, Тара и Стефан, одрастају безбрижно док пажљиви родитељи, као и остатак породице, воде и те како рачуна о њима.

Њих двоје су у центру пажње и тенисеру и његовој супрузи Јелени, али и Новаковој мајци Дијани и оцу Срђану.

Будући да је тениски шампион врло побожан, о чему свједоче и ријечи његове мајке у емисији "Док анђели спавају" са Марином Рајевић Савић многи су се изненадили када је она открила да њени унучићи, дјеца Новака и Јелене, нису крштени.

Како је објаснила Дијана, Новак и Јелена желе да сачекају да њихова дјеца одрасту још мало, прије него што учине такав корак у њиховом духовном развоју.

- Јако сам поносна на Новака. Сви би подредили успјех изнад духовног мира. Kод Новака је јака велика захвалност коју има. Захвалан је на свему што је остварио, све је ванземаљски. Он се држи својих принципа и вјеровања, то чини човјека, то чини њега. Новак носи освештани крст који је добио на Хиландару, који му даје снагу. Провео је тамо три дана, то је за њега веома важно искуство. Он је заиста духовно биће, крстио се када је имао пет година и тај чин схватио је озбиљно. Има нешто у себи. Стално га питам када ће да крсти своју дјецу, а он ми каже "кад буду могли да схвате чин крштења" . Он жели да Тара и Стефан буду свјесни да су крштени- поручила је Дијана.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 07:11