Dino Beharović / -PRIVATNA ARHIVA
24/08/2023 u 17:00 h
Andrijana DabanovićAndrijana Dabanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Dino Beharović sprema novu pjesmu

Imam neku dobru viziju i ideju za narednu pjesmu koja ce biti bržeg ritma, plan je da posle naredne pjesme počnem da radim sa bendom sa kojim sam i nastupao na festivalu "Ljeto sa zvujezdama" u Baru - kaže Dino

U regionu ne postoji neko da nije čuo za talentovanog Baranina Dina Beharovića. Na muzičkoj sceni u Crnoj Gori je kroz druženje sa domaćom publikom i turistima napravio sopstvenu bazu obožavalaca koji su se pretvorili u vjerne pratioce. Nakon što je objavio pjesmu "Da ne čuje zlo" za kratko vrijeme je postao jedan od najtraženijih i na radio stanicama u Crnoj Gori. Pjesma je balada, a za nju je muziku i tekst radio Bane Opačić, a aranžman Marijo Pajić.

Dino ne živi od slave, već vrijedno radi na novitetima.

- Pripremam novu pjesmu u dogovoru sa Banetom. Smatram da sam pronašao neki svoj stil koji mi odgovara, što je vrlo teško i mozda najzahtjevniji dio posla kod pjevaca. Imam neku dobru viziju i ideju za narednu pjesmu koja ce biti bržeg ritma, plan je da posle naredne pjesme počnem da radim sa bendom sa kojim sam i nastupao na festivalu "Ljeto sa zvujezdama" u Baru - kaže Dino za Dan portal.

Ipak nešto više o novoj pjesmi ne "smije" da otkriva.

- Mnogo radimo trenutno, stanje se baš poboljšalo i sa poslom i sa reakcijom publike. Tako da neki plan i cilj koji sam imao ispunio sam, radim na sebi i live nastupu bas dosta i trudim se da ljudi koji dođu da nas slusaju imaju šta da čuju od repertoara do dobre svirke i kvalitetnog tona i muzike - ističe Dino.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 14:50