Цеца у студију / - Скриншат
15/01/2022 u 23:01 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Дино Мерлин је написао највећи Цецин хит

Албум "Фатлана љубав" објављен је 1995. године, четири мјесеца након вјенчања са Арканом, којем је посветила седми студијски албум

Светлана Цеца Ражнатовић је једна од најпознатијих регионалних пјевачких звезда, а стихове њених пјесама сви знају напамет.

Међутим, међу многобројним хитовима, један се посебно издваја, а то је песма "Београд". Ова пјесма има необичну причу, а Цецин легендарни хит је умало завршио код некога другог!

Нумере "Београд" и "Заборави" урадио је легендарни музичар из Сарајева, Дино Мерлин. Албум "Фатлана љубав" објављен је 1995. године, четири мјесеца након вјенчања са Арканом, којем је посветила седми студијски албум. На овом албуму први пут је сарађивала са Александром Милићем Милијем, који је радио музику за "Иди док си млад".

- За мене је Дино Мерлин наменски урадио пјесму "Заборави" и када ми је одсвирао ту нумеру, рекао ми је да има једну прелијепу пјесму која је рађена за дует који је он требало да сними за свој албум. Али пошто је тада кренуо рат и он тог момента није могао да пјева о Београду, казао ми је само да ја имам ту емоцију и поклонио ми је ту пјесму. Пребацила сам пјесму у соло извођење. То је цијела истина - објаснила је Цеца.

(АЛО)

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
23. april 2024 15:14