Sarajevski čarobnjak u Beču / -(C) ZELJKO VIDINOVIC/WWW.ZVPHO
12/12/2022 u 14:39 h
Danica TomaševićDanica Tomašević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Dino Merlin u Beču stao uz rame Rolling Stonesa, Eltona Johna, Metallice...

Muzička magija balkanskog superstara očarala arenu Wiener Stadthalle, a čarobnjaka upisala zlatnim slovima u istoriju uzvišenih standarda i jedinstvenog spektakla

Sarajevski muzički čarobnjak doživio je još jedan veliki trijumf u svojoj bogatoj i impresivnoj umjetničkoj karijeri. Slavnu arenu u središtu Beča - Wiener Stadthalle, kulturni i kultni centar Austrije, rasprodao je do posljednjeg mjesta. Dino Merlin prvi je i jedini muzičar s ovih prostora koji je ikad ovdje nastupio i pritom ovu prestižnu arenu napunio svojim brojnim obožavaocima. To je zaista impresivan uspjeh, tim više jer je tako stao uz rame najvećim svjetskim zvijezdama koje su dosad tamo nastupale kao što su Rolling Stonesi, Elton John, Metallica, Prince, Queen, Bob Dylan, U2, Coldplay, Beyonce, Lady Gaga, Rihanna i još mnogi drugi... Da uživa status superstara u Austriji pokazala je atmosfera u areni.

image

Bečka arena rasprodata do poslednjeg mjesta

-(C) ZELJKO VIDINOVIC/WWW.ZVPHO

Njegov show na aktuelnoj turneji "Mi" nudi neponovljivo iskustvo i publici pruža fantastičnu energiju što je bilo jasno već od prvih taktova pjesme "Da šutiš" u osvježenom aranžmanu nakon koje su se tokom dvoipolsatnog koncerta nizali dobro poznati evergreeni i bezvremenski hitovi, a u nekoliko navrata tokom nastupa njegov performans nagrađen je gromoglasnim i neprekidnim ovacijama. Čitava produkcija u rangu najviših svjetskih standarda, praćena impozantnim svjetlosnim i specijalnim efektima, uz izrazitu scensku energiju ovog harizmatičnog umjetnika, upisala je bečki koncert Dina Merlina zlatnim slovima u istoriju kako ove slavne arene, tako i njegove karijere.

image

IMpresivni DIno Merlin

-(C) ZELJKO VIDINOVIC/WWW.ZVPHO

- Ovo sinoć je bilo nešto posebno i jedan od najznačajnijih koncerata u mom životu na koji sam jako ponosan. Podrška moje publike tjera me da dajem svoj maksimum, ali mi daje i snagu i elan koji mi je za to potreban i zahvalan sam na tome - poručio je nakon koncerta slavni umjetnik.

image

Muzička magija

-(C) ZELJKO VIDINOVIC/WWW.ZVPHO

Nakon potpuno rasprodate turneje u Hrvatskoj, Sloveniji, Švedskoj, Italiji i Austriji, koncertni spektakl Dina Merlina nastaviće da prenosi dobre vibracije i pozitivnu energiju širom Europe.

Novu godinu dočekaće s najvatrenijim obožavaocima u prestižnom hotelu Rixos Premium u Dubrovniku, a dan kasnije nastupiće na open-air koncertu u Budvi ispred starih gradskih zidina. Na proljeće i ljeto iduće godine namjera mu je prirediti velike spektakle u Zagrebu, Splitu, Beogradu i Skopju. Planovi su već daleko odmakli, a obožavaoci iz cijelog regiona željno iščekuju objavu datuma.

image

Sprektakl na svjetskom nivou

-(C) ZELJKO VIDINOVIC/WWW.ZVPHO
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
08. maj 2024 18:40