/ -MILAN MLADENOVIĆ NAGRADA
20/09/2023 u 15:30 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Dodjela Nagrade Milan Mladenović u četvrtak uživo na YouTube kanalu Zadužbine

Kao prateći sadržaj dodjele muzičke nagrade Milan Mladenović, 21. i 22. septembra u Makarskoj će biti održan i muzički festival Modro i zeleno

Kao što se već neko vrijeme zna, peta nagrada Milan Mladenović biće dodijeljena 21. septebra u Malakološkom muzeju u Makarskoj, gradu od izuzetne važnosti za Milanovo odrastanje.

Milan je rođen u Zagrebu, živio je u Sarajevu i Beogradu, a ljeta je od rođenja, pa sve do ratnih devedesetih provodio u Makarskoj, rodnom mjestu njegove majke Danice.

Kako je sada objavljeno na društvenim mrežama Zadužbine milana Maldenovića, ceremonija će moći da se prati uživo, na YouTube kanalu Zadužbine, u četvrtak. 21. septembra, od 19.45 saiti. Žiri za dodjelu nagrada ove godine čine Ana Đurić Konstrakta, Boris Lajner, Zoran Predin, Marko Šelić Marčelo kao i autorka i urednica RTS emisije "Bunt" Branka Glavonjić. Žiri je kao i svake godine prvo izglasao 12 finalista od 326 prijava koje su stigle na ovogodišnji konkurs. U novom krugu glasanja, imali su zadatak da ocijene finaliste i odaberu pet ‘superfinalista‘, od kojih će jedan upravo u Makarskoj postati novi laureat nagrade.

Superfinalisti Nagrade Milan Mladenović 2023. su Tibor "Bonvivani", Ljubičice "Dok čekamo pad", Astrid- "Kostarika", Lena – "Mali milion" i Oxajo – "Put".

Kao prateći sadržaj dodjele muzičke nagrade Milan Mladenović, 21. i 22. septembra u Makarskoj će biti održan i muzički festival Modro i zeleno.

Headlineri festivala Modro i zeleno su Partibrejkersi i Vojko V, ali imena kao što su Artan Lili, prošlogodišnja dobitnica nagrade Dina Jashari, Rezerve i Pardon koji će uz Partibrejkerse nositi prvi dan, kao i Hiljson Mandela, Djeca! i Ki Klop koji će drugog dana biti podrška Vojku V.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
09. decembar 2023 18:42