Ђорђе Давид / Гранд онлајн
26/03/2022 u 13:30 h
Danica TomaševićDanica Tomašević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ђорђе Давид промовисао албум

Ђорђе Давид jедан jе од риjетких пјевача коjи jе у jеку корона вируса издао чак два албума, а храбар потез рокера коначно jе добио своj епилог, те jе са великим поносом окупио припаднике седме силе на великоj промоциjи коjу jе организовао са "Death Saw" бендом и колегиницом Иваном Петерс.

- Први лаjв албум бенда "Death Saw" уjедно у комбинациjи са Иваном Петерс, настао jе као логична последица претходног албума Гранд продукциjе гдjе смо урадили дуетску пjесму на задату тему Момчила Баjагића Баjаге и пjесме "Гдjе си"- обjаснио jе Ђорђе Давид.

Иако рокерово познанство са колегиницом и приjатељицом Иваном датира jош из деведесетих година, моменат да укрсте гласове догодио се тек двиjе децениjе касниjе.

- Кренули смо да радимо албум као базну причу обраде поп и рок хитова и некако сам скапирао да то може да буде jако лиjепа прича, ако се уради дует са пjевачицом коjа мени приjа наjвише од свих на Балкану, а то jе наравно Ивана Петерс. Наша сарадња кренула jе спонтано у Гранд Специjалу, и то jе остало на Jутjубу записано као нешто шту звучи амерички- обjаснио jе пjевач.

Нема сумње да jе Ђорђе био у праву, будући да су се њихове енергиjе, али и вокали споjили фантастично, а позитивни коментари на њихов споj нижу се у великом броjу. Ипак, Ивана jе открила да када се камере угасе и код њих долази до мањих свађа.

- Мислим да не постоjи особа са коjом сам се мање пута неслагала у нечему и не мислим само на Ђолета, већ и на цио бенд. Ово jе jедна лиjепа прича, ето jедино се посвађамо око времена поласка и одласка на неки наступ, али то jе све- нашалила се пjевачица.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 19:33