/ Фото: Телеграф
19/08/2021 u 22:29 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Драгана о вјечитој ривалки: Цеца ме је извријеђала пред новинарима

Знам шта сам радила и говорила у животу и немам разлога да се било чега плашим, поручује фолк пјевачица

Фолк пјевачица Драгана Мирковић каже да у животу није рекла ниједну ружну ријеч против њене вјечите ривалке Светлане Цеце Ражнатовић.

Драгана је недавно стигла у Србију након годину и по дана поводом љетње турнеје, а уочи великог концерта у разговору за Нову, открила је детаље њеног сукоба са Ражнатовићком. 

- Да будем искрена, не знам у каквим смо односима Цеца и ја. Ја не знам да ли се ми познајемо или не познајемо. Углавном, оно што мене чини мирном и сталоженом, то је да ја никада ниједну ружну ријеч нисам рекла против те жене. Она јесте нешто прилично лоше урадила на својој слави прије двије године. Не знам зашто и чиме изазвана. Жао ми је због тога, јер је то било беспотребно. Стварно не знам шта јој је било, мора да је била нешто нервозна. Не видим други разлог- додала је она. 

Ипак, како каже, ако је тако у том тренутку осјетила и жељела то је њено право.

- Ја идем уздигнуте главе, могу свуда да прођем без тјелоханитеља. Знам шта сам радила и говорила у животу и немам разлога да се било чега плашим. Да ли је њу неко нешто слагао и рекао нешто, па је тако реаговала, не знам, али бих волела да знам- истиче Драгана. 

image
Фото: Архива

Подсјетимо, пјевачице су се посвађале прије двије године на снимању новогодишњег програма на РТС-у. Ражнатовићка је након тога новинарима казала да Мирковићка годинама коментарише њену породицу и каријеру у јако лошем контексту.

- И то на ружан и перфидан начин. Нико не може никоме да поклони каријеру нити да буде крив за суноврат исте. Ја дотичној колегиници желим све најљепше, као и свих година уназад. Никада никоме нисам рекла ружну ријеч нити имам потребу за тим. Од срца јој желим да сними хит и да нађе мир у 2019. години- казала је тада Ражнатовићка. 

Сукоб пјевачица траје још од 90-тих година, а о томе је било и ријечи и у документарцу "Јунаци доба злог" који је приказиван на телевизији Н1. 

image
Фото: Архива

Филм се бавио и повезаношћу Цециног супруга Жељка Ражнатовића Аркана са њеном каријером, а у документарцу наводе да је фолк дива 90-тих доживјела велики успон.

Филм сугерира да је томе помогла чињеница да је Аркан пријетио њеној конкуренцији, прије свега Мирковићкој, чија је каријера такође тада била у успону.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. maj 2024 23:21