/ Фото: Инстаграм
11/11/2021 u 21:29 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Дуња Јованић: Људи стално проналазе инфлуенсере за кривце, то им је издувни вентил

Човјек треба бити доста ментално јак да се носи са негативним коментарима, а ја сам то за 10 година научила, каже инфлуенсерка

Једна од најпознатијих и најуспјешнијих инфлуенсерки из Србије Дуња Јованић у разговору за Нова.рс открила је како се носи са лошим коментарима и нападима на друштвеним мрежама, као и гдје проналази инспирацију за своје влогове, по којима је иначе и постала позната.

Каже да инспирацију проналази свуда, а најчешће јој иста долази пред спавање.

- Секунд прије него што ћу заспати падне ми на памет нешто што сам видјела и онда га преобличим да то онако више личи на мене и ево сада размишљам како да се организујем да просто имам више времена за снимање и опет направим тај садржај који пласирам да буде изванредан- истиче она. 

Наводи да се Дуња пред камерама мало разликује од оне приватне.

image
Фото: Инстаграм

- Заиста се трудим да људима прикажем и једну и другу страну себе иако сви имамо негдје неку персону коју приказујемо у јавности од оне која смо приватно, без обзира на посао којим се бавимо. Баш се трудим да прикажем и Дуњу која се смије, и ону која плаче. Дуњу којој је супер дан, и ону којој није баш добар дан, тако да од мене сваки дан на Инстаграму добијете тај „слатки купус“- искрена је она. 

Често је на мети осуда и лоших коментара, а на питање како сви ти лоши коментари утичу на њу, Дуња каже да се мора бити доста ментално јак.

- Ја сам то за 10 година, колико сам у овом послу, научила. Да то нисам савладала, заиста не бих могла психички да опстанем. Трудим се да одвојим оно што има везе са мном и оно што је људима издувни вентил, па ме на примјер данас нападају и осуђују, а сјутра хвале. Људи стално проналазе инфлуенсере као кривце у одређеном случају. Kад научиш да на тај начин резонујеш све те коментаре лоше, онда тешко да нешто може да те избаци из такта- закључује она. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 03:45