Душан Петровић / Инстаграм
09/01/2022 u 12:00 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Душан Петровић снима први сингл

Инфлуенсер и модни форограф Душан Петровић вриjедно ради на новом проjекту. Како jе рекао, у питању jе његова прва пjесма, као и снимање спота

Инфлуенсер и модни форограф Душан Петровић вриjедно ради на новом проjекту. Како jе рекао, у питању jе његова прва пjесма, као и снимање спота.

- Можемо да кажемо да се коначно дешава оно што су људи годинама тражили. Jа сам размишљао и двоумио се шта да радим, али ево - дешава се то да снимам пjесму, а ево, сада се снима и спот.

Када jе у питању жанр и сам фазон пjесме, Душан jе рекао да че она бити потпуно другачиjа од данашњих популарних нумера.

- Не подсjећа ни на jедну коjа jе снимљена у последњих 10 до 15 година. Пjесма вуче на осамдесете, на диско и денс, као и поп. Микс свега тога - рекао jе он.

С обзиром на то да jе ово први пут да представља пjесму, да ли постоjи одређена доза ризика, Душан каже:

- Jа сам фотограф и увиjек ћу то бити. Ово радим зато што то волим, а људи кажу да треба да се ради оно што осjећаш. Jа осjећам да ово сад треба да урадим, немам амбициjе да будем пjевач, али волио бих да постоjи нека моjа врста музике коjу jавност може да слуша.

Душан jе недавно добио другу награду заредом за наjбољег модног фографа.

Након што jе добио велико признање Петровић се похвалио пратиоцима на Инстаграму своjим успjехом. Он jе обjавио неколико фотографиjа на коjима позира са наградом.

- Друга по реду ове године и то баш београдски побjедник у категориjи за наjбољег модног фотографа 2021. Не знам шта да кажем сем да радите оно што волите и да вjеруjете до сржи у ваше могућности, желjе и снове jер се ево мени опет показало да све може - написао jе он у опису фотки.

Подсjетимо, Душану jе краjем септембра уручена награда за модног фотографа године и тада jе то подиjелио са фановима.

- Мени пуно срце. Идемо даље, jош jаче и боље. Рад, труд, истраjност и вjера, народе моj - поручио jе он.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
14. maj 2024 22:49