/ - FOTO INSTAGRAM JOVANA JEREMIć
04/05/2022 u 20:31 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Два мјесеца након развода: Јована Јеремић има новим момка

"Јована се понашала потпуно природно, као да није јавна личност"

Јована Јеремић развела се прије два мјесеца од супруга Војислава Милошевића, са којим има кћерку Леу. Иако је овај период за њу био тежак, водитељка је наставила даље, а недавно је наводно нашла новог дечка, са којим ужива у љубави.

У питању је мушкарац неколико година старији од ње, а иако није познат јавности, утицајан је и креће се у круговима у којима и Јована Јеремић. Тако су се наводно и упознали, на једном догађају кад су се нашли у заједничком друштву. Између њих су одмах сјевнуле варнице, па су наставили да се чују, неколико пута су изашли заједно на вечеру, након чега су упловили у везу, пише "Курир".

Колико уживају у љубави говори и то да се готово не раздвајају једно од другог, а сада су и отпутовали заједно у Будимпешту.

Недавно су виђени и у једном спа-центру у насељу Медаковић, гдје су били врло присни. Како каже извор, који се затекао на истом мјесту на ком и љубавни пар, Јована и њен дечко су се све вријеме грлили, љубили и мазили, пише Аваз.

- Није била гужва тог дана у спа-центру, иако је био викенд, било је неколико људи, а ту су се нашли и Јована и њен дечко. Младић је мало старији од ње, пристојно изгледа, а дјеловало је да је баш заљубљен у њу. Нису се одвајали, а присутнима су били главна атракција, сви су их гледали - каже извор и додаје да се они нису обазирали на то.

- Јована се понашала потпуно природно, као да није јавна личност. Била је јако присна са дечком, он ју је грлио и мазио све вријеме, љубили су се у џакузију... Било је веома интересантно - каже саговорник.

јована није негирала да се нашла у спа-центру, али није жељела да прича о дечку.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
22. april 2024 02:39