/ FOTO YOUTUBE JUSTIN BIEBER
05/05/2022 u 23:15 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Џастин Бибер: Мислио сам да ће брак ријешити моје проблеме, али није

Иза пара је тежак период јер је његова супруга имала мали мождани удар, а потом и срчани удар

Пјевач Џастин Бибер открио је да је доживио "емотивни слом" након што је схватио да брак са Хејли неће ријешити његове проблеме. Бибер је причао о искуству брачног живота са супругом Хејли, али и потврдио да је његов нови студијски албум при крају.

- То је путовање. Сјећам се када сам се оженио, емотивно сам се сломио јер сам мислио да ће брак ријешити све проблеме које имам, али није - рекао је Бибер и схватио је да је то помало лицемјерно. Желиш да твоја жена ради нешто што не радиш, а онда је тешко погледати се у огледало и схватити - човјече, можда ниси особа каква си нужно мислио да јеси - рекао је Бибер и додао да је то само резултат његових траума и животних околности.

Иза пара је тежак период јер је његова супруга имала мали мождани удар, а потом и срчани удар. Ипак, успио је да се посвети музици упркос томе што је прошле године објавио свој шести студијски албум Јustice, пише Аваз.

- Мислим да још нема датума, али знам да завршавамо. Звучи јако добро. Заиста сам узбуђен због тога - открио је Бибер.

Открио је да ће се појавити на новом албуму појавити и један од музичара, Џон Мајер, кога је Бибер признао и коме се диви.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
30. april 2024 08:31