Џејсон Момоа / - Инстаграм
29/01/2022 u 16:29 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Џејсон Момоа се иселио из огромне холивудске куће послије развода и сад живи у приколици

Привремени смјештај Аквамена није било какав комби - наводно је ријеч о врло луксузном камперу за који је глумац издвојио 750.000 долара и опремљен је тако да Момои баш ништа не фали док не нађе трајно рјешење

Холивудски глумац Џејсон Момоа (42) појавио се опет у јавности након вијести о разводу са Лисом Бонет (54).

Пар је недавно одлучио да се разведе након 16 година везе и 5 година брака,а тиме су изнадили јавност и своје фанове јер су дјеловали веома складно. Они су "крај" љубави подијелили су на друштвеним мрежама.

- И тако дијелимо вијест да се растајемо. Не зато што мислимо да је вриједно вијести, већ зато да бисмо наставили са својим животима достојанствено и поштено. Љубав између нас се наставља, развија се на начин на који жели бити позната и живјети. Ослобађамо једно друго да будемо оно што учимо постати - написали су тада.

Џејсона су папараци прво "уловили" са кутијом испред једње радње у Лос Анђелесу, а сада страни медији тврде да је славни глумац живи у комбију, односно камперу (тзв. РВ)

Како амерички Page Six преноси, његов привремени смјештај није било какав комби - наводно је ријеч о врло луксузном камперу за који је глумац издвојио 750.000 долара и опремљен је тако да Момои баш ништа не фали док не нађе трајно рјешење. Наиме, виђен је да излази из црног кампера који је паркиран у дворишту његовог пријатеља чија кућа је у близини Topanga Hills гдје је и кућа његове бивше Лисе Бонет у којој она живи са дјецом.

Он је толико одушевљен овим возилом да је 2018. године њим стигао на премијеру свог филма "Акваман", а један његов пријатељ рекао је медијима да га Џејсон често користи.

- Често спава у њему радије умјесто да иде у хотел када је на снимањима, како би могао да буде ближе плажи - рекао је неименовани извор тада за The Sun. Он стварно није момак који је у фазону приватних авиона и луксузних одмаралишта.

Џејсон Момоа, који је стекао свјетску славу улогом Кала Дрога у серији “Игра престола” и једна је од највећих звијезда у успону данас, и прелијепа звијезда “Козби шоуа” Лиса Бонет били су заљубљени од 2005. године, а вјенчали су се 2017. Током своје дуге везе, добили су двоје дјеце: ћерку Лолу и сина Накоу-Волфа, а Џејсон је постао очух Лисиној ћерки, глумици Зое Кравиц, коју је добила с музичком звијездом Ленијем Кравицом.

(Курир.рс/А.М.)

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
30. april 2024 05:00