Dženan Lončarević / -Z.K.MUNJA
09/11/2023 u 11:57 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Dženan Lončarević snimio duet sa Indirom Levak

Novi album najavio za februar iduće godine

Jedna od najvećih zvijezda regiona Dženan Lončarević je u nedavnom gostovanju u emisiji,,A sad malo mi" otkrio sa kojom poznatom pjevačicom snima duet, ali i da li će brojne muzičke projekte koje priprema spakovati u album.

– Imam najmanje jedno deset projekata koje radim na razne strane. Imamo trilogiju koju smo započeli sa,,Piješ sine" pa nastavili sa,,Ako pitaš", zatim treću pjesmu koja se zove,,Čuješ li". Haris Dubica je napravio toliko materijala, bukvalno je napravio film, i sad nam fali još jedna pjesma. Oko te poslednje je bilo nedoumica, ali najvjerovatnije će to biti pjesma „Verujem u nas– rekao je Dženan.

Dženan je povjerenje ukazao autorima Saši Miloševiću Maretu i Sari Milutinović, a najveće iznenađenje je duet koji će uskoro ugledati svjetlost dana.

– Snimio sam jedan jako zanimljiv duet za koji snimam i spot, to je pjesma sa Indirom Levak (Kolonija). Radi se o jednoj divnoj numeri koja će vrlo brzo ugledati svjetlost dana – rekao je Dženan. Za sam kraj našalio se Dženan da će sigurno zaboraviti nešto zbog silne prebukiranosti, a potom i dodao kada se može očekivati novi album:

– Imaću dosta snimljenih pjesama, moći će da se napravi album koji će vjerovatno uslijediti u februaru mjesecu.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
13. maj 2024 20:49