/ SKRINšOT YOUTUBE: ELLE UK
04/11/2022 u 02:00 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Dženifer Aniston će tužiti Breda Pita za 100 miliona dolara

Naime, nedavno je otkriveno kako Bred Pit namjerava prodati zajedničku produkcijsku kompaniju Plan B, koju su osnovali početkom 2000-ih, dok su još bili zajedno

Dženifer Aniston navodno je spremna tužiti svog bivšeg supruga Breda Pita za 100 miliona dolara, a razlog je poslovne naravi, prenosi Marca.

Naime, nedavno je otkriveno kako Bred Pit namjerava prodati zajedničku produkcijsku kompaniju Plan B, koju su osnovali početkom 2000-ih, dok su još bili zajedno. Ona mu osporava taj novac i tuži ga za 100 miliona dolara, piše Azra.

Pit je već u pravnom sporu s bivšom suprugom Anđelinom Džoli, koja je protiv njega iznijela teške optužbe, stoga će mu ovaj spor dodatno otežati situaciju.

Producentska firma koju su Pit i Aniston zajednički osnovali prešla je u njegovo vlasništvo nakon razvoda, no Aniston tvrdi kako nikada nije dobila zasluge za pomoć u osnivanju firme, a nagađa se kako je njena potražnja zapravo stvar principa jednako koliko su i u pitanju novci.

– Ovdje se ne radi samo o novcu. Što se Jen tiče, ono što je jednako važno je princip. Stvar je u tome da je ona bila sukreator i osnivač Plana B, i dok je tehnički pripao Bradu, ona nije dobila zasluge jer ju je izgradila iz temelja, rekao je izvor blizak glumici za Heat World.

Isti izvor dodao je da “Jen očekuje barem priznanje i uključenost u slučaju da Bradova prodaja prođe, plus opciju da radi s onim ko to preuzme”.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
05. jun 2023 23:00