ЏЕНИФЕР ЛОПЕЗ / - ФОТО: ИНСТАГРАМ
02/02/2022 u 15:22 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Џенифер Лопез проговорила о раскиду са Беном Афлеком: „Сада смо паметнији“

Чак је 20 година прошло од када су први пут били у вези, а њихова љубав никада није нестала. Тада су, каже, "пукли" под притиском јавности и славе, но не допуштају да се историја понови

Пјевачица и глумица Џенифер Лопез проговорила је о вези са Беном Афлеком и осврнула се на њихов раскид прије више од двије деценије.

- Никад нисам била боље. Мислим да смо сви у јако лепом тренутку - Џенифер своју исповјест за магазин People, преноси Нова.рс.

Њихова веза је залудјела свијет почетком 2000. година, виђали су се од 2002. до 2004. године, но након тога раскинули су вјеридбу. Ипак, поновно су се ‘спојили’ прошле године што је многима вратило вјеру у срећан крај.

- Осјећам се тако сретно, весело и поносно што сам с њим. То је предивна љубавна прича и добили смо другу шансу - рекла је популарна Ј.Ло.

Ипак, њихов поновни сусрет није био бајковит. Лопез је признала да су се обоје бојали да обнове везу због неславног краја каквог су имали последњег пута. Рекла је да су тада били наивни и допустили другим да утичу на њих, но и да је овог пута све много другачије.

"Сада смо старији, паметнији, имамо више искуства, на другим смо позицијама у животима, сада имамо дјецу, јако смо свјесни тих ствари. Такође смо врло заштитнички настројени, јер ово је тако дивно вријеме за све нас", рекла је.

Чак је 20 година прошло од када су први пута проходали, а њихова љубав никада није нестала. Тада су, каже, "пукли" под притиском јавности и славе, но не допуштају да се историја понови.

- Лијеп је начин на који су ствари сада другачије, осјећамо их другачије него прије много година. Више је уважавања и славља, што је лијепо. Када пронађете некога и стварно их, али стварно волите, и добијете другу шансу? То је стварно ријетко, драгоцјено, предивно и не узимате то здраво за готово - истакла је.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
03. maj 2024 08:12