Petrovačka noć / -VIZUAL
10/08/2023 u 01:00 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Džiboni pjeva na manifestaciji „Petrovačka noć" 27. avgusta

Program u malom primorskom mjestu koje je već decenijama prepoznato po porodičnom turizmu, počeće već od 17 sati dječijim programom na platou ispred „Crvene komune"

Zlatan Stipišić Džiboni biće muzička zvijezda tradicionalne manifestacije "Petrovačka noć" koju Turistička organizacija opštine Budva ove godine organizuje u nedjelju 27. avgusta.

Program u malom primorskom mjestu koje je već decenijama prepoznato po porodičnom turizmu, počeće već od 17 sati dječijim programom na platou ispred "Crvene komune". Kreativne radionice, face painting, animacija i ples uvešće posjetioce u poslijepodnevna dešavanja koja će se nastaviti zanimljivim sportskim igrama u petrovačkom pristaništu. Od 18 sati i 45 minuta planiran je defile Gradske muzike Budve, nakon kojeg će uslijediti i koncert ispred "Crvene komune", a na istom prostoru od 20 sati nastupiće budvanski bend "Priganitze".

Brojni turisti i mještani u večernjim satima uživaće u degustaciji ribe, vina i piva, za koju će se pobrinuti i ove godine ribari iz Kluba za sportski ribolov "Širun".

Na glavnoj bini ispred hotela "Palas" od 21 sat nastupiće crnogorski pop pjevač Bojan Marović, dok će hrvatska i regionalna muzička zvijezda Džiboni svojim brojnim hitovima petrovačku publiku obradovati koncertom od 22 sata i 30 minuta.

"Petrovačka noć" je mnogim turistima omiljena manifestacija u kalendaru događaja TO Budve, pa se i ove godine očekuje veliki broj posjetilaca, kako iz samog Petrovca, ali i iz ostalih primorskih mjesta i iz cijelog regiona.

-Želimo da kraj glavne turističke sezone na budvanskoj rivijeri obilježimo atraktivno i glamuzorno što naša destinacija i zaslužuje. Petrovac je uvijek mjesto stvaranja lijepih uspomena i vjerujemo da će i ove godine uz bogat dječiji i muzički program i kvalitetnu gastro ponudu ovo prelijepo mjesto privući veliki broj posjetilaca i uvesti nas u septembar koji će na još ljepši način istaći sve ljepote našeg dijela obale – ističu u Turističkoj organizaciji opštine Budva.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. maj 2024 15:23