/ - Фото: Часлав Вукојчић
01/03/2022 u 22:23 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Џони Деп купује плацеве у Србији, а Ђоковић ће му бити комшија

Холивудски глумац жели да гради коућу на Космају

Чувени холивудски глумац Џони Деп жели да купи плацеве у Србији и то на Космају, пише Курир Старс.

Он је са пријатељима боравио на неколико локација на овој српској планини како би, како се наводи, погледао куће и плацеве на којима би саградио некретнину, јер жели да је има баш у нашој земљи, за коју је изузетно везан.

- Џони је хтио и прошли пут, кад је боравио у Србији, да обиђе Kосмај. Чуо је све најљепше о том дијелу Србије. Тада није стигао, али је рекао пријатељима да то мора да учини кад буде долазио следећи пут. У густом распореду нашао је неколико сати па је обишао неколицину кућа и плацева. Посебно се одушевио кад је чуо да се ту скућио и Новак Ђоковић, кога он баш поштује. Неколико плацева му је баш привукло пажњу, један баш близу Новаковог имања, па је рекао сарадницима да се позабаве тиме док он опет не дође у Београд. Иначе, пошто је сада имао мало више времена него прошли пут, посјетио је и неколико ресторана, гдје је сједио и фотографисао се са пријатељима - тврди извор поменутог листа.

Џони је одлучио да пазари некретнину на планини Kосмај, гдје кућу има и Новак Ђоковић, који је вилу купио од Елене Kараман и Југослава Kарића.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
03. maj 2024 03:30