Екипа Дана, Радија Д и Д плус / - Дан/ Радио Д и Д плус
15/10/2021 u 20:16 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Екипа Дана, Радија Д и Д плус и ове године учествовала на Montenegro Business Run-u

На такмичењу које је одржано на Плантажама, на простору око Винског подрума Шипчаник, у организациjи Мулти спорт академиjе Маjер и Бизнис супорт центра за запослене из више десетина наjреномираниjих црногорских компанија, eкипу Дана, Радија Д и Д плус представљали су Санда Ракочевић, Милена Андријевић, Теодора Милинковић и Марко Стојановић

Највећи тим-билдинг догађај у Црној Гори Montenegro Business Run и ове године је окупио више стотина такмичара, а своје мјесто на овој популарној трци на 5.000 метара заузели су и новинари и уредници из Дана, Радија Д и Д плус.

image

Санда Ракочевић презадовољна овогодишњим успјехом

- Дан/Радио Д и Д плус

На такмичењу које је одржано на Плантажама, на простору око Винског подрума Шипчаник, у организациjи Мулти спорт академиjе Маjер и Бизнис супорт центра за запослене из више десетина наjреномираниjих црногорских компанија, eкипу Дана, Радија Д и Д плус представљали су Санда Ракочевић, Милена Андријевић, Теодора Милинковић и Марко Стојановић.

image

Велики број такмичара и ове године је узео учешће

- Дан/Радио Д/ Д плус
image

Јак вјетар није поколебао такмичаре

- Дан/ Радио Д/ Д плус

Санда је трку завршила на 99. мјесту, Марко је био 118. док су Милена и Теодора трку завршиле на 398. односно 399. мјесту.

image

Монтенегро Бизнис Ран

- Дан/Радио Д и Д плус

Како је изгледало цијело такмичење, колико су наши такмичари били задовољни успјехом оствареним на крају трке и каква су била њихова очекивања погледајте на следећим снимцима:

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 19:28