/ - FOTO: FEJSBUK
04/12/2022 u 17:28 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ela Dvornik: Umjela sam da unovčim svoj način komuniciranja, to je moja super moć

Ćerka Dina Dvornika poznata je influenserka u regionu sa pola miliona pratilaca na Instagramu, a odnedavno je i preduzetnica

Iako je Ela Dvornik Pirs u medijima najčešće etiketirana kao influenserka, nevjerovatna brojka od pola miliona pratioca na Instagramu samo joj je bila vjetar u leđa i „ulaznica“ u svijet preduzetništva. 

Ela je danas ostvarena porodična i poslovna žena koja ima svoju kompaniju koja se bavi digitalnim marketingom, a sav njen angažman se ne zaustavlja tu.

Njena svestranost i talent koji je naslijedila od oca, legendardnog Dine Dvornika, ogleda se i u bavljenju muzikom, a okušala se čak i u glumi.

image

Ela i Dino 

- FOTO: FEJSBUK

Čitav svoj život je pod lupom javnosti, a slavu nikada nije doživljavala kao teret, jer, kako kaže, za drugo i ne zna.

U razgovoru za „Azru“ osvrnula se na privatni život kao i na to kako se slaže sa suprugom Čarlsom, koji se zbog ljubavi preselio iz Londona u Zagreb.

image

Ela i suprug Čarls 

- FOTO: FEJSBUK

Danas zajedno žive u Istri i odgajaju kćerke Bali Di i Lumi Vren.

image

Ela sa ćerkama 

- FOTO: FEJSBUK

– Biti influenser današnjeg doba je posao kao i svaki drugi. Zvuči egzotično, ali moja jedina super moć je bila što sam znala unovčiti svoj način života i komuniciranja. Bavim se marketingom, koristeći sebe kao glavnog aktera svih kampanja – kaže Ella. 

Teret slave kaže da nikad nije osjetila. 

– Nije mi teret, jer za drugo ne znam. Rođena sam u porodici jakih karaktera i harizme. Na meni je bilo kako ću to da manifestujem. Dok sam bila mlađa, borila sam se sa etiketama. Danas dobro znam ko sam i šta sam postigla svojim zaslugama, tako da koristim sve blagodati “tereta” slave - navodi ona. 

Tvrdi da je sada postala žena koja radi ono što voli, drži do svojih stavova bez obzira na sve, ima porodicu uz sebe i najbolje prijatelje.

- Zaista je bilo trenutaka kada sam mislila da mi je sve to nedostižno- zaključila je Ela. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 23:04